Kövess minket

Aztaa

Mikor a legideálisabb összebújni? Meglepő számok!

Egy angol társkereső oldal – a Illicitencounters.com – több ezer ember szexuális szokása alapján meglepő számokra bukkant. A felmérés vezetői megállapították azt is, hogy az emberek mikor bújnak össze a legszívesebben.

Megosztva

Talán senkit sem lep meg, de a legtöbben a hétvégét szeretik a legjobban. Azon belül pedig a legnépszerűbb a szombat este. A válaszadók 42%-a azért voksolt mellette, mert a hét összes napja közül talán ez a legnyugodtabb, illetve másnap senki sem siet dolgozni, így a pároknak van idejük arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt.


Azt gondolnánk, hogy a kutatók megelégedtek ennyivel. Nos, nem! Ők arra is kíváncsiak voltak, hogy pontosan mikor töltenek együtt a párok intim perceket. A felmérésből kiderült, hogy a legtöbb ember 22 óra 24 perckor bújik össze, de azt is hozzátették, hogy a szexuális vágy már a koraesti órákban jelentkezik. De azok, akik ki akarják élvezni az aktus minden percét, inkább a későbbi időpontokat preferálják, már csak azért is, mert utána jobbat alszanak.

A szombat este mellett hasonlóan nagy népszerűségnek örvend a vasárnap, melyet a válaszadók 26%-a jelölt meg. A harmadik helyen a péntek végzett 24 százalékkal. A munkanapok közül a hét közepe nyert, sokan preferálják a szerdát, melyet a csütörtök és a kedd követ. A felmérésből az is kiderült, hogy hétfőn kevésbé kívánósak az emberek.

A felmérés korántsem ért véget ennyivel. A napokon és napszakokon kívül rákérdeztek az évszakokra is. Az adatokból megállapították, hogy az emberek nagy része a nyarat preferálja, melyet a tél és a tavasz követ. A szomorú hír pedig az, hogy ősszel igencsak ritkák az intim percek.

Végül, de nem utolsósorban szó esett a spontaneitásról. A válaszolók 45%-a legszívesebben megtervezi a szexuális együttlét időpontját, kevesen vannak olyanok, akik engednek a csábításnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés