Kövess minket

Bulvár

Miley Cyrus tisztázta a fűvel való viszonyát

Most épp nem éli, de ki tudja mit hoz a jövő.

Megosztva

Forrás: Youtube

Miley Cyrus letette a füves cigit és sosem volt boldogabb – szóltak a szalagcímek egy-két hete. Az énekesnő a Billboardban vezette fel megváltozott imidzsét, szerelmestül, leszokásostól, előfutáraként a Malibu című új klipjének, ami akár egy testápolókrém reklám is lehetne, annyira tiszta és szűzies. Persze megszokhattuk már ezeket a váltásokat a popzenészeknél, Lady Gaga úgy váltott a The Fame diszkógömb szemüvegeiről a Born This Way bőrdzsekijeire, mintha csak a Pokol Angyalai egyik tagjába szeretett volna bele a két lemez között.

A 24 éves Miley viszont nem megvilágosodott, csak szimplán másik életszakaszban van. Az énekesnő a SiriusXM radiónak adott nemrég interjút, ahol többek között a fűvel való kapcsolatát is tisztázta. 

Egy csomó ember megkeresett azzal, hogy ha segítség kell, akkor ők tudnak jó terápiás csoportokat. Nekem erre szimplán annyi volt a reakcióm, hogy kösz nem, ha valamit elhatározok, akkor az magamtól is menni fog. Bármit megtehetek, ha például abba akarok hagyni valamit, megteszem. Ha el akarok kezdeni valamit, akkor elkezdem. Most szimplán elhatároztam, hogy nem fogok tépni és elég könnyen is megy a dolog.”

Állítása szerint 10 hete nem szívott, sőt már az alkoholt is letette. De amint az interjú ezen részletéből is kiderül, nincs mögötte semmi nagy megfejtés, vagy megvilágosodás, egyszerűen csak így érzi most jól magát. Ahogy egyre több amerikai fiatal is így érzi jól magát. Egy tavaly év végi kutatás kimutatta, hogy Amerikában nagyot esett 2016-ban a fiatal droghasználók száma, történt mindez úgy, hogy egyre több helyen legalizálják részben, vagy egészében a füvet. Miley tehát nem a kivétel, hanem a jelenlegi szabály.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés