Kövess minket

Bulvár

Miley szomorú karácsonya

Míg más előadóművészek kellemes és vidám karácsonyi dalokkal álltak elő, addig Miley Cyrus egy igazán melankolikus szerzeménnyel, a MySadChristmasSong-gal készült.

Megosztva


A 23 éves énekesnő a dalt a rockbandával, a The FlamingLips-szel hangolta. Miley-ban most sem csalódhattunk, a dalhoz egy képet is lőttek. Az énekesnő manónak van öltözve, Santa Claus mellett ücsörög, és szemmel láthatóan unatkozik. 
[vembed youtube=”KXhNIE4lm2I” ]

Miley Cyrus, eredeti nevén DestinyHope Cyrus, a Hannah Montana sorozatnak köszönhetően vált ismertté, mely 2006 és 2011 között aratottsikert. Miley több filmben is szerepet kapott, például a Hannah Montana filmben, a Szex és New York második részében vagy a LOL-ban, de kölcsönözte hangját animációs mese figurájának is. 2012-ben feltűnt a népszerű sitcom, a Két pasi meg egy kicsi-ben is. Mostanra a kontójára írhat öt lemezt: MeetMileyCyrus(2007), Breakout (2008), Can’t Be Tamed (2010), Bangerz (2013) és az újdonságot, a Miley Cyrus And HerDead Petz-t.

A The FlamingLips zenekar 1983-ban alakult meg Oklahoma City-ben. A formáció számára a sikert az igényes koncepció és a pszichedelikus tónusok hozták meg. A banda 1986-ban debütált, amikor piacra dobtál a HearIt Is albumot. Öt lemezt adtak ki a kezük közül, az utolsót 2014-ben. A The FlamingLips az évek során összesen három Grammy-díjat zsebelt be.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés