Kövess minket

Hiphop

Milliókra perlik 6ix9ine-t, amiért nem jelent meg a fellépésén, de a pénzt felvette

Megosztva

Több promoter is beperelte Tekashi 6ix9ine-t, amiért a rapper az állításuk szerint felkapta a gázsiját, de a lekötött koncertekre már nem volt hajlandó elmenni.

A 26 éves rappert a Hits Before Fame LLC, After Hours LLC, és a JJD Entertainment nevű cégek perlik, összesen 5,3 millió dollárra. Utóbbi azt állítja, hogy 170 ezer dollárt utalt át a rappernek egy fellépésért, ami aztán sose történt meg. A rapper ráadásul a médiában is szidta a promotereket, azt állítva, hogy ők szegték meg a szerződésben foglaltakat, de azt nem részletezte, hogy mivel, a cégek emiatt a hitelrontást is bevették a periratukba. A promoterek most arra kérik a bíróságot, hogy tárgyaláson kívül mondják ki 69 bűnösségét és szabjanak ki rá egy megfelelő büntetést.

A rapper egy korábbi perénél amúgy arra hivatkozott, hogy rossz anyagi körülmények közt él, és gyakorlatilag „küzd a megélhetésért”. Ennek ellenére rendre drága autókkal és ékszerekkel mutakozik a közösségi oldalain. Egyik újabb posztjában egy törökországi koncertjéről posztolt, a leírásban arról ír, hogy félmillió dollárt kapott 40 percért, és szerinte őt az egész világon imádják, míg más rappereknek csak fesztiválokon telik meg a küzdőtér.

(VladTV)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés