Kövess minket

Stílus

Milliomoshoz illő luxusban csocsóznál? Nyugi, a Louis Vuitton tesz róla.

Megosztva

A legtöbb ember talán nem is gondolná, hogy a Louis Vuitton nem csak ékszereket, kézitáskákat, kiegészítőket és ruhákat, hanem játékszereket és ezekhez dukáló kellékeket is gyárt. Pedig így van, a francia divatház történetében mindig is kiemelt szerep jutott a különféle játékoknak, többek közt azért is, mivel Gaston-Louis Vuitton, aki a névadó-alapító unokája volt, nagyon is szerette a sportot és az olyan játékokat, mint a sakk, vagy a póker, a sakk-és ostáblák szállításához pedig éppen ebből adódóan sok táskát is készítettek.

Ezt a rajongást a márka mai arculatába is átültették, ezért sem meglepő az, hogy a cég az elmúlt években gyártott már kártyákat és ping pong szetett is, nemrég pedig megalkották a luxus fogalmát tökéletesen kimaxoló, méregdrága Louis Vuitton csocsóasztalt.

Forrás: Louis Vuitton

Magyarországon élve eddig a csocsót nem éppen a gazdagok szórakozásaként, inkább a kocsmai iszogatások egyik kellékeként ás alapvető tevékenységeként képzeltük el, de ez nemrég megváltozott. Noha a Louis V-csocsó léte nem annyira szürreális, mint a Gucci hátizsákszerű párnatartójáé, mégsem láttuk jönni, hogy a világ egyik legdrágább brandje pont ezzel rukkol majd elő. 

Az asztal bővelkedik a ház jól ismert monogramjában és dögivel találhatunk rajta márkajelzést, a műanyagból készült játékosok pedig 5-3-2-1-es soros felállásban helyezkednek el benne. Maguk a figurák amúgy nem focisták, hanem piros és fehér egyenruhát viselő bellboyok, vagy mondjuk úgy londinerek, leegyszerűsítve szállodai inasok, akik már a Louis Vuitton 1921-es plakátjain és a „Monogram Groom” kollekció darabjain is feltűntek. 

Forrás:

A csocsóasztalok – melyek mellé természetesen zománcozott golyók is járnak – elérhetőek barna és fekete színben is, a különlegességük pedig az, hogy kizárólag egyéni megrendelésre készülnek Franciaországban, tehát nem kicsit limitált alkalmatosságokról beszélünk, amelyekre a szerencsés vásárlók monogramja is rákerül.

Azoké a vásárlóké, akik nem sajnálnak 75 500 dollárt, vagyis több mint 24 millió forintot egy kis csocsóért. Igen, ugyanis ennyibe kerül egy luxusasztal, abból is az olcsóbb verzió, hiszen Epi bőrbevonattal (Epi leather: a cég saját fejlesztésű, marhabőrből készült borítása, legtöbbször ezt használják a LV táskákhoz – a szerk.) kérve akár 93 ezer dollárba, avagy 30 millió forintba is kerülhet. 

Szinte ajándék. 

Forrás: Louis Vuitton

Forrás: Louis Vuitton

Forrás: Louis Vuitton

Forrás: Louis Vuitton

Forrás: Louis Vuitton

Forrás: Louis Vuitton

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés