Kövess minket

Bulvár

Milliós pert akasztott Lil Wayne nyakába T-Pain

Lassan követhetetlenné válnak az események.

Megosztva

Forrás:

Mintha nem lett volna elég baja eddig is, újabb pénzvitába keveredett Lil Wayne. A Young Money góré könnyen a vádlottak padján találhatja magát, ha nem tud valamilyen módon megegyezni egykori cimborájával, T-Pain-nel, pontosabban annak kiadójával, a Nappy Boy Productions-szal. Kereken egy millió dollárról van szó, ennyit szeretne ugyanis kapni Pain, mivel állítása szerint Weezy egy lyukas garast sem fizetett neki az őt megillető jogdíjakból a  Tha Carter III albumon található közösük, a Got Money után. Fontos megemlíteni, hogy nem “csak” rappelt ebben a számban, hanem a bítet is ő írta. Az sem mellékes, hogy ez a trekk volt az egyik legnagyobb siker a tíz év alatt háromszoros platinává váló lemezen. Pain fél milliót követel kompenzációként, és még fél milliót egy másik (későbbi) elmaradás miatt. A TMZ úgy tudja, hogy a Nappy Boy kötelékébe tartozó Young Fyre is pénz nélkül maradt miután készített egy alapot (How to Hate) a Carter IV-re.

[vembed youtube=”1ohYsK5Y8Dc” ]Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen eddig Wayne volt az, akivel úgy tűnhetett, hogy nagyon kiszúrt Birdman, de most változhat a helyzet. Annak tudatában, hogy tavaly hasonló pert indított ellene David Banner, azért már jóval árnyaltabb a kép az áldozatszereppel kapcsolatban.

A legszebb befejezés talán az lenne, ha csendben kifizetnék egymást, mert így a körbetartozás helyett, könnyen körbeverés lehet a civakodás vége.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.