Kövess minket

Tech

Minden, amit az új, II. világháborús Call of Duty-ról tudni érdemes

Még az első trailer előtt.

Megosztva

Forrás:

A Call of Duty sorozat visszatér a gyökereihez. Miután az Activision maga ismerte el, hogy a mostanában a sci-fi világában mozgó FPS nem hozza az elvárt számokat, inkább biztosra mennek és egy Battlefieldes húzással visszatérnek a valódi világháborúkhoz, egészen pontosan a másodikhoz.

A beharangozó trailer szerdán, magyar idő szerint 17 órakor kerül ki a netre, de addig is összegyűjtöttük, hogy mik azok az infók, amiket már most tudni lehet. A játék november 3-án jelenik meg, PS4-re, Xbox ONE-ra és PC-re. Nintendo Switch verzió tehát egyelőre nincs tervben. Playstation tulajok örülhetnek, hisz az Activision és a Sony partnersége továbbra is fennáll, PS4-re ismét 30 nappal hamarabb érkeznek majd a multiplayer DLC-k. 

A kampányban feltűnnek majd a második világháború legismertebb helyszínei, tehát biztos lövöldözhetünk majd Normandia partjainál, de a készítők több európai várost is beígértek az egyszemélyes módhoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy egy vagy több katona szemszögéből élhetjük majd át a háborút. A szokásos multi mellett kapunk még egy saját sztorival rendelkező kooperatív módot is. Végül pedig a megátalkodott előrendelésről is szót kell, hogy ejtsük, miután az Activision azt tervezi, hogy a játékot előrendelők zárt bétában próbálhatják tesztelhetik majd a COD multiját. 

(Destuctroid)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés