Kövess minket

Hiphop

Minden, amit DJ Khaled pénteken érkező új albumáról tudni lehet

Megosztva

Célegyenesben DJ Khaled sorban tizenharmadik nagylemeze, és most már szinte mindent tudunk a projektről, szóval lássuk is tételesen, hogy mire számíthatunk.

Mi a címe?

Az új lemez a „GOD DID” címet kapta. A cím vélhetően Fivio Foreign „B.I.B.L.E. Talk„-jából származik, ahol DJ Khaled arról beszélt, hogy senki sem hitt benne, de Isten igen.

Van már hivatalos lemezborító?

Igen, Khaled szerepel rajta, ahogy az ég felé tekint és egy-két könnycsepp gurul le az orcáján. „Ezek örömkönnyek. Isten áldását könnyezem meg, szeretlek Istenem! Mindenért hálás vagyok! Köszönöm Istenem, hogy megáldottad a családomat, a barátaimat, és a rajongóimat. Mikor senki sem hitt bennem, te akkor is!” – írta Khaled a borítóról.

Dallista is van? Kik szerepelnek rajta?

Ez talán a legfontosabb kérdés egy Khaled projektnél, hisz a lemezei a vendégelőadókra épülnek.

A „GOD DID” 18 számot fog tartalmazni, és nem meglepő módon hatalmas nevek lesznek rajta. Drake két dalon is szerepelni fog és vele is indul a dallista. A második dal rögtön egy velős kollab lesz Rick Ross, Lil Wayne, JAY-Z, John Legend és Fridayy összefogásával. A harmadik dal is olyan, amit csak Khaled tud elintézni, Kanye West és Eminem közös dalra kerültek és a trekk producere Dr. Dre volt. Future is kétszer szerepel a projekten, egyszer a szintén duplázó Lil Baby-vel kollabol, majd SZA-val áll össze. A Lil Durk, 21 Savage & Roddy Ricch dal fixen utcahimnusz lesz. A Migos ezúttal csak két fővel reprezentálja magát, Quavo és Takeoff szerepelnek a lemezen. Travis Scott és kiadótársa, Don Toliver is összefogtak. Floridát képviseli Nardo Wick és Kodak Black kollabja. A jelenleg börtönben csücsülő Gunna is felkerült a projektre. Latto és a City Girls hozzák a női vonalat. Nem ússzuk meg a kötelező reggae dalt sem, Buju Banton, Skillibeng, Capleton, Bounty Killer & Sizzla által. Jadakiss egy átvezető erejéig szerepel a cuccon, Juice WRLD pedig egy posztumusz dallal.

Mikor érkezik a „GOD DID”?

A lemez augusztus 26-án, azaz most pénteken jelenik meg.

Addig mit hallgassak?

A Drake & Lil Baby kollab, a „Staying Alive” már kint is van hivatalos klippel együtt, de sanszos, hogy péntekig még érkezik egy vagy két dal a lemezről.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés