Kövess minket

Hiphop

Minden, amit Juicy J ma érkező mixtape-jéről tudni érdemes

Masszív anyagnak ígérkezik.

Megosztva

Forrás:

Ma jelenik meg Juicy J legújabb lemeze, a Highly Intoxicated, mely nem csak vendégelőadói, de produceri oldalról is érdekesnek ígérkezik, hisz az album felfogható egyfajta $uicideboy$ kollaborációnak is.

J 2015 óta évi legalább 2 lemezt kiizzad magából, és ez idén sem lesz másképp, a Highly Intoxicated a májusi Gas Face után érkezik, de utóbbihoz képest az új projekt sokkal komolyabb mind hosszúságban, mind pedig a rajta lévő előadók sztárstátuszában. A HI 18 dalt tartalmaz, és az intrót leszámítva a korong felét töltik ki a vendégek.

A végleges, Instára feltöltött dallistából kiderül, hogy XXXTentacion indítja a sort, majd egy eddig titokban tartott A$AP Rocky X $uicideboy$ együttműködés következik, de szerepel a lemezen Cardi B, Smokepurpp, Ykom, Rick Ross, Project Pat, Wiz Khalifa, T Shyne, és Slim Jxmmi is a Rae Sremmurdból. 

[instagram]BZJZrvygIa2[/instagram]
A producerek közt a megszokott atlantai arcok (Southside, TM88, Mike Will Made It) mellett rengeteg $uicideboy$ produkció található, amivel Juicy nagyon meg lehet elégedve, hisz egy csomót posztolt mostanában a New Orleans-i uncsitesókról. A kezdőnótának amúgy maga J volt a producere, Crazy Mike segítségével, szóval arra is érdemes lesz majd odafigyelni, mikor magyar idő szerint este 21-kor hallgathatóvá válik a projekt a Datpiff nevű oldalon.

Frissítés:

Itt már lehet is hallgatni.

[vembed youtube=”2d2kWXO0qJs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.