Kövess minket

Stílus

Minden, amit Rihanna Savage X Fenty fehérnemű kollekciójáról tudni lehet

Holnap debütál RiRi legújabb vállalkozása.

Megosztva

Forrás: Instagram

Lassan egyszerűbb lesz felsorolni, hogy Rihanna miben nem próbálta még ki magát. Énekesnő, lightos divattervező, sminkguru, az új pápánk, most pedig már a lányok gatyájába is befurakodik a holnap (május 11.) érkező fehérnemű kollekciójával. RiRi az Insta oldalán folyamatosan promózza a darabokat, de eddig csak azt lehetett tudni, hogy a teltebb lányok méreteit sem hanyagolják el.

A Vogue a nagy start előtt végigvette tehát, hogy pontosan mivel debütál pénteken a Savage X Fenty kollekció.

[instagram]BicZQ9RFW4x[/instagram]
Összesen 90 különböző fehérnemű, hálóruha, valamint kiegészítő szerepel a listán, ezek között ott lesz az Instagramon már eldurrantott négy kapszulakollekció, az On the Reg, a U Cute, a DAMN, és a Black Widow. A melltartók 39 és 59 dollár között mozognak, bugyikat 14,5 és 29 dollár között lehet vásárolni, míg a fűzők, éjjeli ruhák, pizsik és köpenyek 69 és 99 dollárt kóstálnak majd. A kiegészítők között 18-29 dollár között mozgó bilincseket is találunk.

A méretek igen liberálisak lesznek, hisz az XS-től egészen 3XL-ig terjed a kollekció. Megjelenés után 210 országba szállítanak, ebbe remélhetőleg Magyarország is befér majd. Rihanna saját elmondása alapján csak a nőkre gondolt a kollekció megalkotásakor, az ő önbizalmuk növelése lebegett a szeme előtt, nem pedig az, hogy a férfiakat megvadító darabokat alkosson.

[instagram]BiXVn2WHhoN[/instagram]

[instagram]BiZ2Cn2Hwnk[/instagram]

[instagram]BiXwtIPnM8P[/instagram]

[instagram]BiZ-AusHL5-/[/instagram]

[instagram]BicaTnKHfGj[/instagram]

[instagram]BifAG1JhCTS[/instagram]

[instagram]BihihwqhRFP[/instagram]

[instagram]BikJX1OncsG[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés