Kövess minket

Bulvár

Minden fotóját törölte Lindsay Lohan az Instagramról

Ha hihetünk a profiljának, akkor a celeb áttért az iszlámra.

Megosztva

Nagyon furcsa dolgok történnek az elmúlt napokban Lindsay Lohan közösségi médiás oldalain. Rendet tett a Twitterén, a legtöbb tweetjét ugyanis visszamenőleg törölte, Instagramon pedig az összes fotója eltűnt, a bióban pedig ez olvasható: „Alaikum salam”. Facebookon pedig cikkünk megjelenésekor még nem volt idei posztja.

Forrás: Facebook/Lindsay Lohan

Az egyébként katolikusra keresztelt színésznőt már 2015-ben lefotózták egy Koránnal, és az akkori tudósítások alapján már pletykáltak arró, hogy Lindsay áttérhetett az iszlám hitre.
A mostani húzása azonban újra felerősítette ezeket a találgatásokat, a muszlimok pedig örülnek a helyzetnek, büszkék, illetve békét és áldást kérnek a színésznőre – legalábbis a tweetek alapján – írja a metro.co.uk.
[twitter]https://twitter.com/Nlovescoffee/status/820002303877021696?ref_src=twsrc%5Etfw[/twitter]

Lindsay az újévet egyébként Dubajban töltötte, előtte pedig már arról beszélt, hogy a Korán által egy olyan, újfajta spirituális élményt kapott, aminek köszönhetően sikerül közelebb kerülnie annak a megválaszolásához, hogy ki is ő.
Tavaly egyébként menekültekkel is foglalkozott a színésznő, Szíriában is járt, és többször is mutatkozott fejkendőben a nyilvánosság előtt.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés