Kövess minket

Tech

Mindenki elver FIFA 19-ben? Ne csüggedj, 6500 forintért online órákat vehetsz az egyik legjobb gamertől

Nem éppen olcsó, de legalább megspórolhatod vele az összetört kontrollerek árát.

Megosztva

Forrás:

Napjaink egyik legnépszerűbb számítógépes sportjátéka vita nélkül az EA Sports által csúcsrajáratott FIFA sorozat, melynek több milliós rajongótábora van szerte a világon, mégis csak néhány szerencsés mondhatja el magáról, hogy tulajdonképpen fifázásból tartja el magát.

Pedig ilyen is van: egyikőjük, a REAPERZz néven nyomuló brit profi amellett, hogy bucira veri a fél internetet a weekend league-ben, vagy a Division Rivals legmagasabb osztályában – 1000 győzelme mellett mindösszesen 300 vereséget jegyez, most merő jószándékból fizetés-kiegészítésként órákat ad a neten fifázásból. Egy megtartott „edzésért” 17 fontot számol fel, ez nagyjából 6500 forintnak felel meg.

[twitter]https://twitter.com/REAPERZz_YT/status/1105178696984477702[/twitter]
Ha valakit érdekel a lehetőség, Twitteren kell időpontot kérjen REAPERZz-től, ami cseppet sem lesz könnyű feladat, mivel rendkívül elfoglalt fiatalemberről van szó, akinek a várólistája a magyar kórházak bármelyikével lazán felvenné a versenyt. Maga az óra egyébként abból áll, hogy REAPERZz figyeli a tanulót játék közben, majd a meccs(ek) végeztével chatelés során rámutat az elkövetett hibákra, és igyekszik kijavítani azokat.

(LADBible)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük