Kövess minket

Aztaa

Mindenkinek ingyenessé teszi a Pornhub a prémium szolgáltatását, és 50 ezer szájmaszkot ajándékoznak kórházaknak

A pornóoldal forgalma eközben iszonyatosan megnőtt.

Megosztva

Forrás:

Az egyik legismertebb pornó-videómegosztó portál, a PornHub meglepően proaktívan jár el a kialakult járvány idején, és mint az ügyeletes szexi-operatív törzs, újabb intézkedéseket hoztak.

Két hete, az olaszországi beteghullám beindulása, valamint az elrendelt karanténok hírére bejelentették, hogy minden olasz állampolgár ingyenesen használhatja a PornHub prémium elnevezésű, amúgy eredetileg pénzbe kerülő szolgáltatásukat, ahol HD minőségben lehet hosszabb videókat nézni, ezt most kiterjesztették az egész világra, hisz napról napra egyre többen kényszerülnek otthon maradni országhatártól függetlenül. 

Maradj otthon, és lapítsd le a görbét” (flatten the curve)! – szól a felhívásuk, ehhez adnak egy kis lelki erőt és segítséget, a prémium szolgáltatás ingyenessé tételével, mely amúgy április 23-ig tart.

[twitter]https://twitter.com/Pornhub/status/1242264770071465984[/twitter]
Az oldal látogatottsága amúgy már így is iszonyatosan megugrott, március 17-én már közel 12%-al töltötték be többen az oldalt egy átlagos naphoz képest. A Premium ingyenessé tétele mégjobban megdobja majd a forgalmat, hisz mikor az olaszoknál megnyitották a lehetőséget, aznap 57%-al több ember kattintott a PornHub-ra, igaz ez azóta mérséklődött, de így is kétszámjegyű a növekedés.

Forrás:

Magyarország sem kivétel, az Index nemrég megnézte, hogy mennyit nőtt itthon a PornHub használata, és bizony már közel 10%-os a plusz.

Forrás:

A weboldal amúgy nem csak virtuális szexet ajándékoz, hanem kézzel fogható segítséget is nyújt, hisz bejelentették, hogy 50 ezer szájmaszkot adnak át különböző New York-i kórházaknak, és a szexmunkásokat segítő egyik szervezetnek is nagy összegben utaltak pénzt.

(Highsnobiety, Index, Pornhub)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés