Kövess minket

Hiphop

Mindenre kiterjedő, 592 oldalas könyv jelenik meg a Beastie Boys-ról októberben

Ami a Beastie Boys Book-ban nem szerepel, arról nem is érdemes tudni.

Megosztva

Forrás:

Október 30-án jelenik meg az ikonikus rap krú, a Beastie Boys felemelkedéséről és világraszóló sikereiről szóló könyv, a Beastie Boys Book a Penguin/Random House kiadó gondozásában. A Michael „Mike D” Diamond, illetve Adam „Ad-Rock” Horovitz által összerakott mű nem kevesebb, mint 592 oldalon keresztül tárgyalja a három zsidó származású srác útját a világhírnév felé, amit még fiatal punkokként kezdtek meg a nyolcvanas évek végén. A vaskos kiadvány tulajdonképpen könyv a könyvbenként funkcionál, hiszen nem száraz sorok garmadájából áll, hanem, rendhagyó módon a visszaemlékezések mellett lesz benne egy képregény, New York térképe a trió legfontosabb állomáshelyeivel, valamint rengeteg, eddig még nem publikált fénykép, illusztráció, sőt még egy szakácskönyvnek is szorítanak benne helyet.

Mike D egy januári rádióinterjúban beszélt először a Beastie Boys Book-ról, ebben elmondta, egészen egyedülálló projekttel készülnek – igaza volt -, de többet akkor még nem árult el. Most már sokkal okosabbak vagyunk, például már az árát is tudjuk: 50 dollárért (15 ezer forint) lehet megrendelni a keménykötéses változatot az Amazonról.

Természetesen a csapat harmadik tagjának, a 2012-ben elhunyt Adam „MCA” Yauch-nak is méltó emléket állít a könyv, nélküle ugyanis nem lenne Beastie a Boys.

(Boombox)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés