Kövess minket

Bulvár

Mini-stroke miatt került kórházba a D12 rapper, Bizarre

A kórházi ágya mellől posztolt a menedzsere.

Megosztva

Forrás:

A volt detroiti rap csapat, a D12 rappere, Bizarre nemrégiben egy kórházból posztolt Instagram Story-kat, arra kérve a rajongókat, hogy imádkozzanak a felépüléséért. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt vele, miért lett ágyhoz kötve, de a mai, hétfői napon a menedzsere egy új posztban magyarázta el a helyzetet. 

„Reggelt…Bizarre menedzsere vagyok, adok egy kis infót, hogy mi történt.. Bizarre sokkal jobban van már, átmeneti agyi keringészavara (TIA-ja) volt, szeretném tudatni a rajongókkal és a családdal, hogy túléli, és hamarosan visszatér, dumpster juice 2021..” – írta a menedzser a rapper kórházi képe mellé, melyen maszkban alszik épp. A leírásban említett TIA amúgy egy mini-stroke-nak felel meg, míg a Dumpster Juice a rapper készülő albumának a címe, mely ezek szerint idén érkezik. Remélhetőleg Bizarre hamarosan hazamahet.

[instagram]CKMIif4nLv2[/instagram]
Nem Bizarre volt az egyetlen D12 tag amúgy, aki mostanában kórházba került, Kuniva például előző héten arról posztolt, hogy egy meg nem nevezett betegség miatt műtéten kellet átesnie, de a beavatkozást sokáig halogatta, mivel félt. Állítása szerint legutóbbi albumánál úgy volt, hogy lehet ez lesz az utolsó, ezért sem hívott meg rá vendégelőadókat, végül a felesége nyomására bevállalta a műtétet, mely szerencsére jól sikerült.

[twitter]https://twitter.com/KunivaD12/status/1350558600201187329[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/KunivaD12/status/1350562755514953728[/twitter]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés