Kövess minket

Aztaa

Mire jó egy fogkefe?

Egy hagyományos fogkefét többféleképpen lehet a szépségápolás szolgálatába állítani. Még mielőtt megmutatnánk, hogy mennyi mindenre is jó, előre szólunk, hogy ne a menő Curaprox fogkeféd áldozd majd be!

Megosztva

Sokan tudják, de kevesen használják a hagyományos fogkefét arra is, hogy átmasszírozzák vele ajkaikat, pedig ennek az egyszerű trükknek köszönhetően megszűnne a rúzsozással járó rendszeres mizéria. A finom masszázst minden esetben kövesse hidratálás, használhatsz mézet, vagy ajakbalzsammal is ápolhatod ajkadat!

A koszos körmöket senki sem szereti, a pasik pedig különösen undorodnak tőle. Előfordul, hogy kertészkedik egy kicsit az ember, de az ápolatlan körmök senkinek sem állnak jól, ezért egy kicsit szappanozd meg a körmeidet, majd egy fogkefével tisztítsd őket meg. A masszázs hatására javul a kezeidben a vérkeringés, amelytől egészségesebbnek is fognak látszani.

A fogkefe egy annyira univerzális eszköz, hogy copf készítése során is igénybe vehető. Zavarnak a babahajak, vagy csak nem állnak a tincsek úgy, ahogyan szeretnéd? Akkor egy fogkefével igazítsd tökéletesre! Tipp: A használt fogkefédet felhasználhatod otthoni hajfestés során is.

A használt fogkefét ne dobd el azonnal, hanem állítsd a takarítás szolgálatába. A rugalmas fejnek köszönhetően olyan szennyeződéseket is eltávolíthatsz, amelyek extra finom mozdulatokat igényeltek vagy nehezen voltak hozzáférhetőek, de ezen kívül fertőtlenítheted vele a csempék közti réseket is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés