Kövess minket

Bulvár

Missh: Én férfi vagyok, nekem is van büszkeségem, nem tudtam hagyni, hogy leöntenek

A rapper állítja, már bocsánatot kért a lánytól, és jó kapcsolatot ápolnak.

Megosztva

Forrás:

Reagált a tegnap előkerült videóra Missh, melyen az látható, hogy megüt, majd nekiugrik egy lánynak egy buliban.

A felvétel nagyon hamar virális lett, de konkrét részletek hiányában többféle verzió is elterjedt. Először úgy lehetett tudni, hogy a hétvégén megtartott ceglédi koncertjén történt az eset, majd ez 2 évvel ezelőttre módosult. Szerencsére mindenki fellélegezhet, ugyanis a rapper most tiszta vizet öntött a pohárba, a valóság ugyanis az, hogy az eset „kibaszott rég történt„…azaz decemberben.

[vembed youtube=”2Xd6DdQtLiw” ]A helyszín egy Story buli volt, és Missh szerint a lány leöntötte piával, ő pedig túl büszke férfi ahhoz, hogy ezt ne torolja meg egy pofonnal, vagy kettővel. „Azzal a lánnyal, akivel történt az eset igenis megbeszéltük, és elmondhatom, hogy jó kapcsolatot ápolunk, mert mindenki tudja, hogy milyen az, mikor elveszíti az ember az agyát. (nevet) Én elég sokszor elveszítem az agyam” – mondta egy Insta storyban.

[vembed youtube=”DnBWw8JUIv4″ ]Missh újból nem kért bocsánatot, mivel szerinte a verést már letisztázták a lánnyal, és ahogy fogalmazott, „bármikor le tudnánk ülni beszélni, enni valamit, inni valamit„. Azon viszont nagyon kiakadt, hogy a videót posztoló oldalak rosszul tudták a bántalmamazás idejét, ezáltal „hazugságokat terjesztenek róla„. Később egy Insta story posztban szomorkodott a sok rosszindulatú emberen, akiknek nem tetszett, hogy megvert egy nőt.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés