Kövess minket

Bulvár

Missh kiakadt a BSW új felvágós klipjére, nem tartja hitelesnek a duót

A rapper szerint a BSW még ruhákra se költ, miközben a számaikban megy a flex.

Megosztva

Forrás:

A napokban jelent meg a BSW (régebbi nevükön BeerSeeWalk) legújabb klipje, mely igencsak megosztotta az internetet. A „Csöcsök és Segg” című pop-rap alkotás mondjuk nem az első trekkjük, ami erős kritikákat kap, mindenesetre az 50%-os diszlájk arány még annak ellenére is beszédes, hogy a kommentszekcióban vélhetően beindult a negatív reakciók takarítása, hisz főleg pozitív vagy semleges kommenteket lehet csak olvasni.

Alább meg is lehet hallgatni, de nagyon röviden a dal arról szól, hogy a srácoknak nagyon sok pénzük van, probléma nélkül élnek, és persze minden nő őket akarja. Saját bevallásuk szerint amúgy a trekk maga egy hulladék, vagy ahogy Meklód rappeli: „Tesó nem akartam ilyen szar zenét csinálni, de beleszartam” – szóval ha ők mondják, el kell hinnünk.

[vembed youtube=”W-pHtgMG6P0″ ]A mű közel egy hét alatt 700 ezres nézettséget produkált, így nem csoda, hogy a roxtar Missh-hez is eljutott. A rapper annyira kiakadt a látottakon, hogy egy Insta sztoriban reagálta le azt, nem kímélve a látszólag pénzszóró párost. „Annyi emberrel beszéltük, hogy ez az új BSW klip, ez mégis mi a fasz?” – indítja mondandóját, majd megmutatja a kamerának, hogy összetört a legújabb iPhone-ja, és a 600 ezres TV-jét is tönkrevágta, miközben befigyel a GUCCI szatyor a háttérben a rengeteg iPhone doboz mellett. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy ő tényleg eszetlenül költi a pénzt, míg a BSW ezt csak eljátssza. 

„Mi tényleg leszarjuk a pénzt, úgyhogy ezért vagyok kiakadva az olyan faszfejekre, akik eljátsszák, hogy szarnak a pénzre, közben még ruhákat sem vesznek maguknak” – zárja Missh a videót.

[vembed youtube=”spdA6MViuS8″ ]
[vembed youtube=”LE3mDRMKE5E” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés