Kövess minket

Bulvár

Missh letörli az Instagram oldalát, miután részegen Live-ozott

„Jó poén volt, de a műsornak vége”

Megosztva

Forrás: YouTube

Missh bejelentette, hogy a mai nappal megszűnik az Instagram oldala. A rapper döntése azután érkezik, hogy a napokban részegen Insta Live-ozott, és több Story-t is feltöltött illuminált állapotban, melyek közt volt olyan, amin egy állítólagos orális szex látható. A videókat másnap törölte, és a követőit is megkérte, hogy sehova ne töltsék fel azokat, de ekkor már késő volt, a YouTube-ra többen felpakolták a rapszakmáról szóló kiakadásait.

Missh az indoklásában leírja, hogy régen is csinált botrányos dolgokat, de akkor még kevesen követték, és ezért azokat nem kritizálta a szélesebb publikum. „Elfelejtik, hogy én ki is vagyok. Nem egy sztár, nem egy példakép, nem egy ikon, hanem egy ember. Nem azért kezdtem el zenélni, hogy majd 10 év múlva eljátsszam az úriembert, hanem azért mert leszartam mit szólnak hozzá…” – posztolta Instagram Story-ba. Hogy akkor most mégis miért tűnik el Instagramról? Állítása szerint azért, mert az „összes internetes buzi oldal és újság” lehozza, hogy mit csinál részegen.

A rapper azt is kiemeli, hogy ő semmit sem változott az évek alatt, nem érti, hogy egyesek miért mondogatják, hogy „mi lett belőled”. „Pörgessétek vissza a YouTube csatornámra feltöltött zenéket, és nézzétek meg a 8-9 évvel ezelőtti Missht, hogy mennyit változott. Segítek, semmit” – írja. Állítása szerint józanul nem, de részegen imádja kifejteni a véleményét, ami szerinte ebbe a „kétszínű és felszínes világban már nem fér bele„.

Én csak egyszerűen őszintén élek, és ezt nem féltem veletek megosztani, de már túl messzire ment ez. Az életem nem változik, részegen mindig is egy barom leszek, csak soha nem gondoltam, hogy egy ország csámcsog majd minden lépésemen. Jó poén volt, de a műsornak vége” – zárta sorait. Missh merch Insta oldala és YouTube profilja megmarad.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés