Kövess minket

Bulvár

Missh: „Nézzétek, itt szopatok egy nőt!”

A rapper részeg ámokfutásba kezdett Instagramon.

Megosztva

Forrás: Instagram

A kijárási tilalom miatti bezártság sokakat megvisel, és ez alól úgy tűnik Missh sem kivétel – legalábbis ezt lehet kiolvasni a megosztó rapper legutóbbi Instagram Story-jaiból, ahol részegen oltogatta azon pályatársait, akik „eladták” magukat, de egy állítólagos orális szexet is levideózott, összetört egy PS3-at, és ez még csak pár példa a hosszú kiakadásból.

Az egész azzal indult, hogy Missh a 2016-os G.w.M kollab dalt hallgatva nosztalgiázott, majd arról kezdett értekezni, hogy ő sosem adná el magát, másokkal ellentétben. Konkrét példaként említette RICO-t, aki elmondása szerint egy fogfehérítő terméket reklámozott. „Amikor RICO még igazi ember volt, és nem egy olyan ember, aki eladja magát bárminek” – mondta Missh, miközben mellette ült egy lány is, aki néha reagált egy-egy „ilyen az élet„-et az okfejtésre. Missh szerint egy művésznek nem szabad eladnia magát, és aki ezt mégis megteszi, az „nem tartozik hozzá”. „Mi a faszom történt az egész kurva magyar rapszakmáva…rapszakma, nem rapszakma, igazából…ezt tényleg el kell magyarázzam?” – folytatta Missh, de mondjuk el is magyarázhatta volna.

[vembed youtube=”Q8UakweKEUQ” ]Az Insta Story-k, és az este alakulása ezután hirtelen fordulatot vett, hisz Missh levideózta, ahogy a barátnője (?) orális szexben részesíti, vagy legalábbis úgy tesz. „Nézzétek, itt szopatok egy nőt” – narrálja a történteket Missh, majd megkéri a lányt, hogy fejezze be, mert folytatni szeretné a díszbeszédet azokról a művészekről, akik eladják magukat.

[vembed youtube=”cBfjblqkdpc” ]Missh később törölte a Story-kat, de állítása szerint kicsit későn, mivel az Instagram valamiért nem engedte elsőre leszedni azokat. Egy későbbi videójában azt is elmondja, hogy már az ügynöke írt neki, hogy szedje le a videókat.

A mai nap folyamán Missh még mindig nem lett józanabb, vagy csak nagyon másnapos, mindenesetre folytatódtak az érdekes videók, az alábbi felvételen például az látható, hogy eldob egy PS3-at, majd elkezdi megrugdosni. A PlayStation bűne elvileg az volt, hogy valaki olyantól származik, akit Missh nem kedvel. A rapper ezután nagyban győzködi a vele lévő lányt, hogy miután elhagyják a házat nem fog botrányt csinálni, nem ver szét semmit, és nem kell majd őt letartóztatni. Később azért egy automata illatosítónak mégis meg kellett halnia. A végén még a követőit is elkezdi oltogatni, miután véletlenül leönti a cipőjét, és a kamerába mondja, hogy: „Ez az a cipő, amit ti nem engedhettek meg magatoknak, de én szanaszét öntöm, és leszarom. Kussoljatok, kis cseléd, fasszopók„.

Nem jöhet elég hamar a járvány vége.

[vembed youtube=”o39-4kjmhEA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés