Kövess minket

Bulvár

Missh szerint valószínűleg letöltendőt kap a nőverésért

És ezért a média felelős.

Megosztva

Forrás:

Missh azt állítja, mégis lehet következménye annak a pár hete előkerült videónak, melyen az látható, hogy megüt egy nőt. Az eset még decemberben történt egy Story buliban, a rapper állítólag részeg volt, flörtölni próbált egy lánnyal, aki lekoptatta és a biztonság kedvéért még le is öntötte piával, a válasz egy hatalmas pofon volt, majd lökdösés. 

[vembed youtube=”2Xd6DdQtLiw” ]Az erről készült videó hamar bejárta a magyar netet, de Missh nagyon nem örült neki, hogy több portál is foglalkozott az üggyel. Mint elmondta, ő és a lány már rég letisztázták a konfliktust, nincs harag, sőt, jóban vannak. Ehhez képest most úgy tűnik, mégis a bíróságig juthat az ügy, legalábbis ezt lehet kivenni az egyik Insta sztorijából, melyet a 444 szúrt ki

„Köszönöm minden ellenségemnek és az RTL-nek és az újságíróknak, hogy ügyet csináltak, valószínű letöltendőt kapok, de sose felejtsétek, hogy imádom a rajongóimat” – írta a már nem elérhető posztjában.

Forrás: Missh Instagram / 444

Azt nem lehet tudni, hogy tényleg történt-e feljelentés, vagy Missh csak próbál felkészülni a legrosszabbra. 

Az eset után Missh hárította a felelősséget, majd miután törölték az egyik koncertjét a közösségi média oldalait is felfüggesztette egy rövid időre. Utolsó Insta posztjában arról ír, hogy hibázott, de tanult belőle.

[instagram]Bu_dj04H8MU[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés