Kövess minket

Aztaa

Missh-t a Mortal Kombat 11-be! – online petíció indult a nemes cél érdekében

Végül is minden fighting skill adott hozzá.

Megosztva

Forrás:

Rendesen felforgatta és megosztotta az internetet az a tegnap napvilágra került rövid videó, amin a népszerű magyar rapper, Missh (polgári nevén Demeter Mihály) egy tavaly decemberi fellépésén bántalmazott egy nőt. Az esetről a Blikktől kezdve a 444-en, az Indexen, a Nők Lapja Cafén és a Szeretlek Magyarországon át egészen az OFF Médiáig cikkezett a sajtó, sőt, ma már Dopeman is reagált a felvételre.

A lapok először tévedésből úgy hozták le a hírt, hogy az eset a hétvégén történt Cegléden, ezt azóta a buli szervezői ideges közleményben cáfolták, azóta kiderült, hogy a videó decemberben készült. (Na nem mintha ez megváltoztatna bármit is.)

A sztori jelenleg ott tart, hogy Missh – akinek a nőverés miatt egy pénteki koncertjét nemrég törölték, helyette a G.w.M lép fel Nyíregyházán-  meglehetősen sekélyes és kellemetlen, instasztorikba posztolt és Instagram liveokban közölt, a valódi problémát szinte elbagatellizáló, helyette a szánnivaló újságírókat ekéző magyarázatokkal (Basszák meg Füzitőről jövök, úgyhogy egy kibaszott patkány vagyok, úgyhogy nem tudok máshogy reagálni.” / „Én is férfi vagyok, van büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni” / “Az a lényeg, hogy ez nem Cegléden történt. Szóval ennyit az újságírókról”) és “#hírhajhász oldalak” emlegetésével védekezett, majd az emberek rosszindulatán szomorkodott és közölte, hogy már letisztázott mindent a lánnyal, ezért újból nem kért bocsánatot. 

A közvélemény mondhatni két táborra szakadt: az egyik csoport a rappert nagy vehemenciával védelmező, a tényeket és az eset morális oldalát kissé elhanyagoló rajongókból, a másik pedig az előadót mélységesen elítélő, csalódott, dühös egyénekből és kiábrándult fanokból áll.

De akadnak olyanok is, akik egy kissé más, mémesebb és ironikusabb perspektívából szemlélik a történteket, például az a személy, aki a minap

indított egy netes petíciót a harcos kedvű Missh Mortal Kombat 11-ben való szerepeltetéséről.

A change.org online aláírásgyűjtő felületén egy bizonyos Kerezsi Tamás által benyújtott, “Put MISSH into Mortal Kombat 11”-re keresztelt, Bozontot a Mortal Kombatba mémből inspirálódott petíciót eddig szomorúan kevesen, egészen pontosan (a cikk megjelenésének időpontjában) 50-en szignózták. A szerző mellékelte a szóban forgó videót, és azt is megjegyezte, hogy “nincs még egy karakter olyan epic mozdulatokkal, mint Missh” és hogy “szükségünk van rá”.

Forrás: change.org

Az “okok az aláíráshoz” szekcióba érkezett pár komment is, köztük olyanok, mint “MISSH A KIRALY”, “He never Missh”, “Because Miss is over 9000” vagy a kedvencünk, az átlagos, JBL-ről hangosan Budapestet dübörögtető rasztafonatos Black Squad szettekben rokkoló Missh hallgatót egy személyben megtestesítő Bence hozzászólása, miszerint “Mr mis a pelda kepem ti kutyak csak irigykedtek”.

A sikeres aláíráshoz csupán egy nevet és egy e-mail címet kell megadni, szóval hajrá, április 23-ig, a verekedős játék új részének megjelenéséig még bőven van időnk egy országos kezdeményezés meghirdetésére is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés