Kövess minket

Bulvár

Missh T$ula Gangbe vágta magát és elkezdte részegen szétbontani a színpadot orosházi koncertjén

De végül leállították.

Megosztva

Forrás:

Missh-t is elérhette a T$ula Gang mánia, hisz a rapper nemrég megpróbálta szétbarmolni a színpadtechnikát egy orosházi koncertjén.

Az eset a szombaton megtartott „Fütyülős Illegal Summer Festival 2019”-en (lol igen ez egy valós eseménynév) történt, ahol Missh mellett fellépett még Lmen Prala és Krúbi is. A netre feltöltött képek alapján a koncert rendben lezajlott, de egy olvasónk megáldott minket a koncert végéről készült videófelvétellel, melyen az látható, hogy miután Missh félmeztelenül befejezi a „RoxtaR” című slágerét, földhöz vágja a mikrofont, majd a színpadtechnikát is elkezdi szétbontani, még a monitor hangfallal is megpróbálkozik, de ezen a ponton közbelép egy úriember, aki feltételezzük az egyik szervező, eközben a háttérben ott somfordál a szintén zenész Karola, aki amúgy Missh barátnője, végül közösen letámogatják a rappert a színpadról.

[vembed youtube=”v6w0qad53ro” ]Úgy tudjuk Missh másnap Insta story-ban vagy live-ban bocsánatot kért (ennek a nyomát már nem találtuk), utolsó posztjában arról ír, hogy a koncertek mellé nála kötelező a vodka, lehet most egy kicsit több volt a kelleténél.

[instagram]ByLd-v9hngb[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés