Kövess minket

Hiphop

Missy Elliott az első női rapper, akit beiktattak a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

Megosztva

Missy Elliott lett az első női hip-hop előadó, akit felvettek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Elliott volt a péntek esti ceremónia utolsó beiktatottja.

Még mindig nem hiszem el, hogy egyáltalán egy teremben lehetek a beiktatottak némelyikével. Látom Flavor Flavet, aki egy legenda. Szeretlek, mindig is támogattalak. Elton John, legendás. Sheryl Crow, Chaka Khan, Willie Nelson. Ezek az emberek mind hatással voltak a zenéjükkel a világra. Néha azt kérdezem, hogy az emberek tényleg felfogják, hogy a zene mit tud tenni az emberekkel? Azt hiszem, ez az egyetlen dolog, amire mindannyian azt mondhatjuk, hogy összehoz minket” – mondta az előadó a beszédében.

Elliott ezután megnevezett néhány női hip-hop előadót, akik ugyanúgy megérdemlik a beiktatást. „Azt kell mondanom, hogy Pepa, aki itt van a Salt and Pepából. Ő és Queen Latifah, MC Lyte, Roxane Shante, sokan mások. Monie Love, mindazok, akik előttem voltak, a vállukat adták, hogy megálljak a lábamon. Ők azok, akik inspiráltak engem. És ha ők és a zenéjük nem lett volna, valószínűleg most nem állnék itt.”

Végül Elliott tisztelgett régi barátja és producere, Timbaland előtt. „Ezt még a középiskolában kezdtük. Büszke vagyok rád. Látlak, legendás vagy” – jelentette ki.

Az est zárásaként Elliott egy összegzést adott elő legnagyobb slágereiből, a „Get Ur Freak On„, a „The Rain (Supa Dupa Fly)„, a „Work It„, a „Pass That Dutch” és a „Lose Control” is felcsendült.

Missy mellett idén DJ Kool Herc is csatlakozott a beiktatott hiphop előadók egyre növekvő listájához.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés