Kövess minket

Stílus

Mit csinálnak máshogy a franciák?

Bátran kövesd a franciák példáját, csavard el úgy a pasik fejét, ahogyan ők teszik.

Megosztva

 

franciano1113

Fotó: Getty/iStock

Kísértés és csábítás

Igen, a francia nők híresek arról, ahogyan az ujjuk köré tudják csavarni a férfiakat. Sőt… már jó előre eltervezik, hogyan fogják az este folyamán elbűvölni a másikat.  És még hozzá olyan ügyesen csinálják, hogy a kiválasztottnak fel sem tűnik a fondorlatosság. Tehát akkor valamit nagyon jól csinálsz, ha partnered azt hiszi, hogy ő irányítja az eseményeket.

A könyvek megmondják a tutit!

A franciák nagyon szeretnek olvasni, rajonganak az irodalomért, melyből kiválóan lehet inspirálódni. Olykor pedig kedvenc hőseiktől is képesek idézni, aminek lássuk be, kevesen tudnak ellenállni. És ha nekik működik, akkor nálunk is megér egy próbát.

Carpe diem!

Ha a franciák kimozdulnak partnerükkel, akkor a szabadban töltött időt aktívan ki is használják. Nem beszélnek munkáról, sem az anyjukról, de még a hitelükről sem. A problémáikat abban a pillanatban engedik el, hogy kilépnek otthonukból. Te próbáltad már ezt a praktikát? Ha nem, akkor hidd el megéri, hiszen az együtt töltött időnek nem a mennyisége számít, hanem a minősége. Ebben a képletbe meg ugyebár a problémák nem passzolnak bele, vagy mégis?!

Egyszerűen nagyszerű!

Ez működik még csak igazán! Egy kis szempillaspirál, rúzs, szűk fekete ruha – és indulás! A bonyolult frizurákat és a gél lakkot ajánlott elkerülni. A franciák az egyszerűséget és természetességet hirdetik, ezért a felsorolt kombóval te sem fogsz hibázni.

A meglepetés ereje

A francia nők igencsak fondorlatosak, szeretik meglepni partnerüket. Saját véleményt alakítanak, távolságot tartanak, de a spontán kommunikáció sem okoz nekik gondot. Magukról keveset beszélnek, viszont partnerük felé nagy érdeklődést mutatnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük