Kövess minket

Hiphop

Mit keres Offset egy country dalon?

Köszi Lil Nas X, hogy kinyitottad a kapukat.

Megosztva

Forrás:

2019 részben a country rap éve volt, és habár a trend berobbantója, Lil Nas X és az ő „Old Town Road” dala az elején elég erős elutasítottságnak volt kitéve a country szcénán belül, a cowboy kalapos déliek egy idő után nemcsak hogy megbarátkoztak a gondolattal, hogy beengedjék köreikbe a hiphop előadókat, de egyenesen rámentek a kollabokra.

Tökéletes példa erre a Chris Janson nevű country énekes, akinek nemrég jelent meg a harmadik, Real Friends című nagylemeze, melyen az egyik kislemez egy Offset verzés remixet is kapott. A dalban Janson el is büszkélkedik azzal, hogy ő mindig is nyitott volt a stílusfúziókra, egy interjúban pedig a Migost a kedvenc hiphop csapatának nevezte. „Offset a legjobb közülök, nem mintha a többieket nem imádnám, de Offset különleges. Mikor felkérte őt a kiadóm, azonnal igent mondott„.

Offset állítólag megkérdezte, hogy milyen irányt vegyen az ő része, mire Janson megnyugtatta, hogy legyen önmaga, nem kell countrysodnia, így aztán a végeredmény egy tipik Offset flow, mely elég random vágódik be a trekkbe.

[vembed youtube=”G3CZhhYGzWE” ](Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés