Kövess minket

Elektronikus

Moby is visszautasította Donald Trump felkérését

Ő sem akar játszani a beiktató ceremónián.

Megosztva

Forrás:

Elton John, Justin Timberlake és Bruno Mars után újabb zenész utasította vissza a Donald Trump beiktató ceremóniáján való fellépés lehetőségét. Moby egy Instagram posztban mesélte el, hogy meghívást kapott az eseményre, mint fellépő, de ő nemet mondott. 

[blockquote]Hahahahaha, most hívott fel egy rendezvényszervező, hogy szeretnék e DJ-zni Trump beiktatási bálján. Ez most komoly? Talán majd akkor játszok, ha Trump nyilvánosságra hozza az adópapírjait.” – írta az 1978 óta zenélő producer.[/blockquote]Moby csak egy a sok zenész közül, aki nem szeretné a nevét adni a politikai rendezvényhez, pedig állítólag Trump stábja akár fizetni is hajlandó lenne az előadóknak, hiába nem volt ez szokás korábban. Az utolsó hírek szerint Kid Rock és Ted Nugent lehetnek a befutók, mivel ők eddig is a megválasztott elnök mellett álltak. 

Addig is míg kiderül ki játszik, hallgassuk meg Moby képzeletbeli beiktatási playlistjét, melybe főleg lázadó számokat válogatott be a Green Day-től kezdve a Rage Against The Machine-ig.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.