Kövess minket

Hiphop

Mos Def visszavonul?!

Érdekes üzenetet hagyott az emszí Kanye West-nek.

Megosztva


Most Def-et, vagy Yasiin Bey-t (kinek, hogy tetszik) nagyon megviselték a Dél-Afrikában történtek. Mi is írtunk róla, hogy egy kamu útlevéllel szeretett volna belépni az országba, de elcsípték és rögtön ki is utasították onnan a rappert, vagy a színészt.

Napokkal később egy hangüzenetet küldött barátjának Kanye Westnek, amelyben finoman céloz rá, hogy abbahagyja a zenélést, sőt a színészkedést is! Az üzenet egy része egy laza freestyle, „No More Parties in LA, No More Parties in SA”-nyomja az emszí. Ez arra enged következtetni, hogy valami készül. Vagyis, hogy nem készül a jövőben semmi, sem film, sem album…

A 11 perces felvételen aztán konkrétan ki is mondja, hogy visszavonul a zenétől és nem vállal több szerepet Hollywood-ban sem! Később annyiban korrigálja magát, hogy az utolsó albuma úton van, idén jelenik majd meg. Az üzenetet Kedrick Lamar pár rímével zárja.

Azt nem tudni, hogy reklámfogásról van csupán szó, vagy tényleg ez a „vég”, de mi bízunk benne, hogy Mos Def aka Yasiin Bey, a rappet nem hanyagolja majd el teljesen.

[vembed youtube=”mtAe–O6Iog” ]

(hotnewhiphop nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés