Kövess minket

Bulvár

Most akkor mikor kell börtönbe vonulnia Gzuz-nak?

Megosztva

Forrás: Instagram

A 187 Strassenbande fenegyerekét, Gzuz-t tavaly szeptemberben 1,5 év börtönre ítélték első fokon, de a hamburgi rapper azóta is szabadon éli az életét, még nyaralni is elugrott Libanonba. Egyelőre nem látni, hogy pontosan mikor kell börtönbe vonulnia.

Ha valakinek, akkor neked börtönbe kell menned. Egy társadalmi agresszor vagy, teljesen figyelmen kívül hagyod az együttélés szabályait, a lehető legrosszabb módon” – mondta a tavaly őszi ítélethirdetéskor a rappernek Johann Krieten bíró, mire Gzuz lazán azzal vágott vissza, hogy: „Te is!„. Gzuz bűnlajstromán többek közt a fegyvertartási törvény megsértése, drogbirtoklás és testi sértés szerepelt, végül másfél börtönt és 510 ezer eurós büntetést szabtak ki rá, utóbbit a számláján lévő összeg alapján állapították meg, de ezt persze részletekben kell fizetnie. Az ítélet közel fél év után sem jogerős, a rapper ügyvédje fellebbezett.

[instagram]CH8INE0KrYS[/instagram]
Gzuz tehát azóta is szabadon van, év végén például Bejrútban járt egy nyaralással egybekötött klipforgatás alkalmával. Az aggódó rajongók eközben még a barátját és kollégáját Bonez MC-t is felkérdezték arról, hogy tud-e valamit a jogi folyamatokról, de ő sem tudja, hogy mikor lehet végleges ítélet.

A német rapper mondjuk nem tart a börtöntől, egy 2019-es interjúban azt mondta, hogy ha kell, bevonul. „A börtön sosem kellemes, néha pedig elkerülhetetlen. Nem félek tőle. Ha eljön ismét a nap, akkor ez van. Nyilván nem ok nélkül, de bármikor megtörténhet, mondjuk ha összeveszek valakivel, és eldurvulnak a dolgok. Nem fogom behúzni a farkam, csak mert fosok a börtöntől” – mesélte még az elsőfokú ítélet előtt egy évvel.

[instagram]CMsgcNfFkyZ[/instagram]
(BigFM)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés