Kövess minket

Stílus

Most ez Justin Bieber vagy Yung Lean a Balenciaga új kampányában?

Megosztva

Bemutatta új kampányát a Balenciaga, melynek központi arca Yung Lean lett…vagy várjunk csak, mégsem, ez valójában Justin Bieber.

A francia luxusdivatház friss kollekciójában található egy új futócipő, de Yung Leanként pózoló Justin egy hatalmas kapucnis bőrdzsekit és egy fekete mackónadrágot is kapott a fotózáshoz, miközben utazótáskának is beillő tatyót tart a kezében.

De pontosan miért is hasonlít ennyire Justin ezen az egy fotón Yung Leanre? A haj? A vonások? Az életunt tekintet? Vagy esetleg pont ezek keveréke okozza az illúziót? Nehéz megállapítani, de minél hosszabban bámulom a fotót, annál inkább hallom a fejemben, ahogy egyre hangosabban szól a Kyoto. A hirtelen jött hasonlóság egyéb fontos kérdéseket is felvet, például, hogy eddig is hasonlítottak, és csak szimplán nem vettük észre, vagy ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt?

Bieber mellett a Balenciaga kampányában feltűnik még Isabelle Huppert, Awar Adhiero Odhiang, Anania Orgeas, Isabelle Weldon Herouard, Minttu Vesala, Litay Marcus, Angel aka Emmanuel Culkin Mugisha, Abdou Diop, Taishi Suzuki, Hans Schmidt, és Eliza Douglas is. Alább egy válogatás a lookbookból.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés