Kövess minket

Bulvár

Most már biztos, hogy összekavart Kylie Jenner és Timothée Chalamet, de még nem akarják felvállalni a kapcsolatukat

Megosztva

Hetek óta kering a pletyka, hogy összejött a Kardashian család tagja, Kylie Jenner és Timothée Chalamet színész. Konkrét bizonyíték nincs a románcra, de minden jel abba az irányba mutat, hogy a pletyka nem csak pletyka, hanem egy valódi, igaz kissé szabados kapcsolat van kibontakozóban.

Az egész az alábbi videóval indult, ahol a párost nevetgélve videózták le a Párizsi divathéten.

Magában ez még nem jelentene semmit, de a celebpletykákat gyűjtő deuxmoi Instán több forrás is azt állította, hogy bizony, Jenner és Chalamet randizgatnak, a jelenet tehát több mint baráti csevej egy random rendezvényen.

Sem a színész, sem az influenszerből lett sminkguru nem erősítette meg a pletykákat, legalábbis szavakkal nem. Fel sem ucsódtak ugyanis az emberek a furcsa páros hallatán, Kylie máris leparkolt a kocsijával az egyik hétvégén Chalamet háza előtt. Persze lehet, hogy csak kirakósozni ment át, vagy nála épp elromott a TV és a színész volt a legközelebbi szomszéd, akinek van Netflix előfizetése, mindenesetre a dolog üzenetértékű volt, ahogy SZA mondaná, „keep it on the lowski„.

Ezen a ponton érdemes megemlíteni, hogy a publikum eléggé meglepődött ezen a párosításon. Kylie előző pasijai mind rapperek voltak, hosszú ideig járt Tyga-val, majd Travis Scott-tal volt együtt, akivel két közös gyermekük is született. A páros az utóbbi időben eléggé se veled, se nélküled kapcsolatban volt, míg idén végleg lezárták a kapcsolatukat. Kylie oldaláról tehát meglepő választásnak tűnhet a kölyökképű színész. No nem mintha Chalamet oldaláról egyértelmű lenne Kylie, hisz sokaknak egy indie filmes művészfiúként volt meg a színész, fel is tette hangosan a Twitter közösség a kérdést: Miről beszélgetnek egyáltalán ezek ketten?

Egyes források azt jósolták, hogy a Coachella fesztivál első hétvégéje lehet az a hely, ahol Kylie és Timothée felvállalják a kapcsolatukat, de ez végül nem történt meg. Habár mindketten megjelentek a fesztiválon, de külön buliztak, barátokkal. Az Entertainment Tonight által megszólaltatott forrás el is mondta, miért történhetett mindez:

Nem komoly a dolog egyelőre, csak élvezi, hogy Timothée-val lóghat, és meglátja, hova vezet az egész. Ez új és izgalmas helyzet Kylie számára, és nagyon jól érzi magát„. A forrás elmondta, hogy Kylie élvezi, hogy mennyire más érzés a Chalamet-vel való viszonya a korábbi kapcsolataihoz képest. Ami pedig a kapcsolat felvállalását illeti, Jenner egyelőre csak lazítani akar.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés