Kövess minket

Film

Mostanában elhunyt rapperek életén alapuló filmben szerepel MGK, Mac Miller testvére elküldte melegebb éghajlatra

Megosztva

Machine Gun Kelly filmszerepet kapott egy filmben, ahol egy problémákkal küzdő zenészt fog alakítani, az alkotás mostanában elhunyt rapperek életéből inspirálódik, botrány is lett belőle.

A Deadline információ szerint MGK, igazi nevén Colson Baker játssza majd a főszerepet a Tim Sutton által rendezett drámában, mely eredetileg a Good News címet kapta. A szinopszis szerint egy problémás, feltörekvő előadó utolsó napjait követhetjük végig. A film története kitaláció, de erősen merítenek majd olyan nemrégiben elhunyt rapperek életéből, mint Mac Miller, Lil Peep, Pop Smoke, vagy épp Juice Wrld. A forgatás csak július 8-án indul, de már előtte nagy botrányt kavart a bejelentés.

A film címe ugyanis egyértelmű utalás Mac Miller posztumusz albumának, a Circles-nek a vezető kislemezére, mely közvetlenül a rapper halála után jelent meg, és egy igen személyes alkotás. A rapper testvére, Miller McCormick Instagram Story-ban szólt be a készítőknek. „Baszódj meg és bazdmeg a filmedet is! Legalább a címet változtassátok meg! – írta. McCormick véleményével sokan egyetértettek a közösségi oldalakon.

A készítők meghallották a kritikákat és egy közleményben reagáltak, ahol bejelentették, hogy megváltoztatják a film címét. „A filmünk egy kitalált, problémákkal küzdő zenész felemelkedését mutatja be, nem önéletrajzi film, és senkinek az életén nem alapul. Megértjük, hogy a film címe, mely tisztelgés akart lenni Mac Miller, és más túl korán elhunyt előadók előtt, tiszteletlennek hathat. Meghallottuk az embereket kritikáit, akik szerint sértő a cím, ezért úgy döntöttünk, hogy azonnal megváltoztatjuk.”

Machine Gun Kelly, aki korábban a Mötley Crüe: Mocskos rock’n’roll című filmben alakította Thommy Lee dobost, egyelőre nem reagált a filmet övező diskurzusra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés