Kövess minket

Bulvár

Mug Shot!

Mintha csak alapfeltétel lenne a külföldi rappereknél, hogy legalább egyszer komolyabban kerüljenek összeütközésbe a törvénnyel.

Megosztva

A rendőrség nyilvántartásában rengeteg híresség bekerült. Valaki kisebb törvényszegés miatt, de akad olyan, aki egészen komoly bűncselekmény oka folytán állt a bíróság előtt. Ilyenkor megszokott módon egy képet készítenek (mugshot) az elítéltről, hogy később könnyebben lehessen azonosítani. Összegyűjtöttünk néhány rendőrségi fotót a leghíresebb rapperekről, hogy milyen képet is vágtak, mielőtt megkapták volna a büntetésüket.

elso

Rick Ross: (valódi név: William Leonard Roberts) 2015 júniusában tartóztatták le emberrablásért, valamint engedély nélküli fegyverviselésért.

masodik

Nicki Minaj: A kép 2003-ban készült, az akkor 20 éves pincérnőről. A rendőrség tiltott fegyverviselésért állította elő.

harmadik

Wiz Khalifa: (valódi név: Cameron Thomaz ) 2014-ben, Texasban készült a kép, miután a rapper egy repülőre akart felszállni, azonban marihuánát találtak nála. A rendőrség 300 $ óvadék ellenében szabadon engedte.

negyedik

Lauryn Hill: 2012 júniusában állította elő a rendőrség a 37 éves énekesnőt, miután többszöri figyelmeztetés ellenére sem rendezte, több éves adóbevallásait.

otodik

Soulja Boy: (valódi név: DeAndre Way) 2011 októberében tartóztatták le tiltott fegyverviselésért, valamint kábítószer birtoklásért.

hatodik
Buju Banton: (valódi név: Mark Myrie) A reggae énekest floridai otthonában tartóztatták le 2009-ben. Buju épp 5 kiló kokaint próbált megvenni. A róla készült kép, akár egy horrorfilmben is szerepelhetne.

hetedik

Nas: (valódi név: Nasir Jones) A rappert marihuána birtoklásért állították elő.

nyolcadik

DMX: A rappert kábítószer visszaélés miatt állították elő 2008-ban. Otthonában ezen felül, 12 alultáplált pitbullt is találtak, ami miatt állatkínzás vádjával is gyanúsították.

kilnec

Ne-Yo: (valódi név: Shaffer Smith) 2008-ban gyorshajtásért előállították, mint kiderült, jogsija sem volt.

tiz

Snoop Dogg: (valódi név: Calvin Broadus) Tiltott fegyverviselésért állították elő.

tizenegy

Ol’ Dirty Bastard: (valódi név: Russel Jones) 2001-ben állították elő kábítószer visszaélés miatt.

tizenketto

Jay Z: (valódi név: Shawn Carter) 1999-ben állították elő súlyos testi sértésért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés