Kövess minket

Aztaa

Mumbai-ban több helyen is betiltják a szelfizést!

Csak a múlt héten három ember halt meg miközben magukat fényképezték az indiai városban.

Megosztva

A helyi rendőrség 15 olyan helyet jelölt ki, ahol tilos szelfiket készíteni, ugyanis az ember életveszélynek teszi ki magát, ha éppen ott támad kedve sokadszor is magát fényképezni. A város ezen pontjain táblákat helyeznek ki, megerősítik a járőrök jelenlétét, akik eleinte még csak figyelmeztetik az óvatlan szelfizőket a rájuk leselkedő veszélyekre.

A “szelfi mentes övezetek” legtöbbje egyébként a turisták kedvenc tengerparti részein lesznek, nem is ok nélkül, hiszen a múlt héten két ember, miközben egymást fotózták, egy szikláról a tengerbe zuhantak. Egy, a parton tartózkodó férfi sietett a segítségükre, de sajnos nagy igyekeztében őt is elnyelték a hullámok.

A rendőrök munkáját vízimentők is segítik majd, tehát elmondhatjuk, hogy India tényleg komolyan veszi a szelfi kérdést. Azt még nem tudni, hogy milyen büntetés vár majd azokra, akik az új törvény ellenére is kattogtatják majd mobiljaikat, de valószínűleg pénzbírságot kell majd fizessenek.

Azonban nem csak a tengerparton ejtőzők vannak veszélyben, tavaly egy férfi a Taj Mahal-nál halt meg miközben magát fényképezgette.

Mi lenne, ha ezt a szelfi marhaságot az egész világon betiltanák?! A kérdés csupán költői, tudjuk: káosz és lázadás!

Viszont van egy mondás is, miszerint, aki hülye, az…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.