Kövess minket

Hiphop

Murda Beatz és Lil Pump csecsemőkre és tolószékre sem sem sajnálják a pénzt a „Shopping Spree” videójában

A hibbant klipbe Sheck Wes is besegít.

Megosztva

Forrás:

A kanadai Murda Beatz-t eddig a rappereknek készített meredek trap alapjai miatt ismerhettük, de a producer most kísérletet tesz arra, hogy ő is előadóvá lépjen elő. Az első ilyen típusú próbálkozása a „Shopping Spree” című dal, melyre Lil Pump és Sheck Wes is ráugrottak. 

A legnagyobb mai előadók mögött mind tehetséges producerek állnak. Egyértelműen megérdemeljük, hogy minket is előadóként tartsanak számon, és végre megkapjuk azt az elismerést, ami megillet minket. Ahelyett, hogy odaadnák a legjobb alapjainkat különböző rappereknek, a producerek végre foghatják ezeket az alapokat, rárakhatják a kedvenc előadóikat és szórakoztató dalokat adhatnak ki” – elemezte Murda a Complex-nek a karrierjének újabb szakaszát.

A debütáló Murda dal klipje amúgy szintén elég szórakoztató lett, a producer és Lil Pump hatalmas költekezésbe kezdenek, de mivel a drága vacsorák és márkás ruhák egy idő után nem okoznak akkora élvezetet, elkezdik felvásárolni random emberek kutyáit, Beats fejhallgatóját, csecsemőjét, és még egy rokkant kerekesszékét is. Sheck Wes eközben inkább az utcán sétáló gyerekeknek passzol le egy köteggel. Alább lehet csekkolni a mókát.

[vembed youtube=”YS8fUmyu320″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés