Kövess minket

Események

Mutatunk egy szilveszteri bulit, amin a kijárási tilalom ellenére is ott lehetsz

Csakazértis Szilveszter: a Telekom Electronic Beats az otthon bulizókat is bevonja az évzáró streamjébe.

Megosztva

Forrás:

2020 egy elég zavaros és nehéz év volt, a kijárási tilalom miatt pedig még egy jó szilveszteri bulival sem tudjuk kiereszteni a felgyülemlett frusztrációt…vagy talán mégis? A Telekom Electronic Beats hazai csapata valami igazán különlegesre készül, egy olyan budapesti bulit raknak össze, ahova bárki, bárhonnan becsatlakozhat, akkor is ha otthon pezsgőzik, és akkor is ha egy kis baráti társasággal ünnepel az ötödiken. Az eseményen magyar DJ-k és zenekarok mellett külföldi sztárfellépők is lesznek, a közönség pedig legalább akkora figyelmet kap majd, mint maguk a zenészek.

Az EB SzpottoljOtthon nevű videostream-sorozatának továbbgondolása lesz ez az év utolsó napján: szilveszter éjjel egy hat órán át tartó nagyszabású eseménybe csatlakozhat be bárki, ezúttal viszont nem csak egy sima livestream nézőjeként, de aktívan alakítva is azt, hozzájárulva az össznépi hangulathoz, amiből valljuk be, nem sok jutott nekünk idén. A valódi közösségi élményhez mindössze egy webkamerára, vagy egy mobiltelefonra lesz szükség.[highlight]Aki a kijárási korlátozás ellenére is szeretne majdnem részt venni a buliban, az az otthon biztonságos melegéből, a Zoom alkalmazás segítségével társulhat be a közösségi élménybe, a szerkesztők pedig akár őt is bekapcsolhatják – és be is fogják kapcsolni – a közben élő egyenesben zajló streambe[/highlight]

Az online térben való bulizás ellenére tehát mindenképp közösségi élmény lesz a Csakazértis Szilveszter elnevezésű parti, érdemes tehát úgy készülni, mintha valóban a barátokkal mennél el otthonról, ki vagy beöltözni teljesen ér, de persze az is menő, ha rózsaszín pizsamában ugrasz be táncolni.

A buliban olyanok fognak zenélni, mint a nyári La Boum kastélybulit megidézve egyetlen szuperprodukcióvá összeálló négy zenekar, a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars és a Middlemist Red, illetve a hazai elektronikus zenei underground remek lemezlovasai, az este megkoronázásaképpen pedig két világsztár house dj Svédországból, a magyar származású Kornél Kovács és Axel Boman lépnek a keverő mögé. És ha ez nem volna elég, az internet mémes-ironikus zugaiból jól ismert műsorvezetők fogják terelni a műsort.

Forrás:

A buli december 31-én este 9-kor indul, és egészen hajnal 4-ig tart, ajánlott már most letölteni hozzá a Zoomot, de a a Telekom YouTube-csatornáján is lehet élőben követni az eseményeket.

A teljes fellépőlistát és további infókat a Csakazértis Szilveszter Facebook-eseményében lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés