Kövess minket

Kult

Na neee! Ez a hónalj, nem kutya!

Őrület vagy inkább sláger? A nők a világ minden táján színesre festik hónaljukat! Mit tippelsz, vajon ki állhat ennek a hülyeségnek a hátterében?

Megosztva

 Nos, a válasz egyszerűbb, mint gondolnád! Természetesen csak egy olyan híresség lehet, akinek több tízezer rajongója/követője van világszerte. Igen, jól gondolod, a lavinát Miley Cyrus indította el. Ezt az átváltozást sokan perverznek tartják, ám akadnak olyanok is, aki a szépség sztereotípiákkal való harc eszközeként használják fel.

A hónaljszőrzet festésének immár komoly története van. Amikor megjelentek az első hajfestékek a nők nagyon boldogak voltak, hogy pillanatok alatt új hajszínt varázsolhatnak maguknak. Napjainkban már nemcsak a hajat festik, hanem mostanra teljesen elfogadott le a szemöldök festése is. Természetesen sárgára vagy bordóra festeni, még most is más kérdés…

És igen, most már azt is megéltük, hogy a legújabb trendnek a hónalj színezése számít. Vannak már olyanok, akik foggal-körömmel harcolnak, hogy a 21. században ez teljesen normális lehessen, de talán többen vannak azok, akik örülnek, hogy a végeredmény kevésbé látható helyen bújik meg.

Ha azt gondolnád, hogy ez minden bizonnyal csak valami álhír, akkor nézd csak, az Instagram tele van ilyen jellegű fotókkal. Neontól kezdve rózsaszínen és türkizen át, szinte bármilyen színben előfordulnak ilyen csodák, sőt lassan már divattá avanzsálódnak.

[vembed youtube=”AXZteS-LtfE” ]

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés