Kövess minket

Film

Na várjunk csak! Francesca a Netflix „Too Hot To Handle” sikersorozatából valójában magyar?!

Akkor innen vannak a jó gének.

Megosztva

Forrás: Instagram

Ki gondolta volna, hogy a Netflix „Too Hot To Handle” jócsaja, Francesca magyar felmenőkkel rendelkezik, ráadásul az erre utaló nyomok végig ott voltak a szemünk előtt?!

A karanténunalom egyik állandó ellenszere a Netflix sorozatkínáláta, mely a drogbáró dokuktól kezdve az őrült Tigkis királyokon át, a szaftos társkereső reality műsorokig sokmindennel ki tudja tölteni felszabadult szabadidőnket. Az utóbbi kategóriába tartozik a streamingplatform „Too Hot To Handle” című műsora is, mely a Love Island „összezárjuk a szexi embereket, aztán válasszanak csak maguknak párt” formuláját azzal csavarta meg, hogy megtiltották a jelentkezőknek, hogy smároljanak és szexeljenek. Az esetleges kanos kihágókat azzal büntették, hogy a közös nyereményből nagyobb pénzösszegeket vontak le, így a csodás szigeten ragadt csapat érdeke végig az volt, hogy mindannyian magukat visszafogja játszanak, maszatolás nélkül. Ez elsőre végtelenül unalmasnak hangozhat, hisz mi értelme egy randizós műsornak, ha kivágják belőle a lédús szexi részeket? Hát, a „Too Hot To Handle” megmutatta, hogy nagyon is sok értelme van, hisz a karakterek majd megfeszültek, hogy nem kúrhatnak napnyugtáig, ez pedig rengeteg vicces szituációt szült, nem beszélve arról a sok falbuta megszólalásról, amit elejtettek a forgatás során.

[vembed youtube=”2JgPJpgnut4″ ]A Too Hot To Handle tehát iszonyat jó szórakozás, nem csoda, hogy hatalmas siker volt, és még mindig harmadik helyen van a Netflix magyar nézettségi listáján. 

Persze minden jó sorozatnak alapfeltétele az erős karakterek megléte, és ez itt sem volt másképp. A bohókás angol Chloe-tól kezdve, aki saját magát butázta le, a hosszúhajú, tanácsokat osztogató Jézus arcig, nem volt hiány beképzelt, nagyotmondó figurákból. Az ügyeletes jó csaj szerepe egyértelműen Francesca-ra szállt, aki rögtön azzal indított, hogy közölte mindenkivel, ő low-key Instagram celeb, mert van 300 ezer követője. Habár a műsorban a férfiak úgy hivatkoztak rá, mint az „álomnő”, és a „10/10”-es csaj, elég hamar ellene fordult szinte mindenki, hisz kiválasztottjával, Harry-vel ők szegték meg a legtöbb szabályt, folyamatosan apasztva ezzel a végső nyereményt. Az amúgy Kanadában élő lányról mindössze annyi derült ki, hogy olasz családja van, de megfeszített detektív munkával kiderítettük nektek, hogy ez csak féligazság, és valójában részben magyar. Tudom, ez most kicsit sok egyszerre, és még nincs vége, remélem ültök.

[instagram]B5awn70J-cL[/instagram]
A nagy felfedezés a premier óta 4 millió követő fölé lőtt Instagramjának egyik kommentszekciójából származik, ahol az egyik rajongója kiváncsian felkérdezte Francescát, milyen etnikumokhoz tartozik. Francesca válasza? Kanadai (oké ezt tudtuk, hisz ott lakik), olasz (oké ezt is tudtuk, hisz többször elhangzott a műsorban), és magyar (hogy mivan?!?!).

Igen, úgy tűnik Francesca jócsaj ereiben egy kis nyereg alatt puhított hús csörgedezik, és a szíve is a Dobogó-kő turistáinak trampolására dobog. Nem tudom, miért olyen jó érzés, mikor kiderül valakiről, hogy valójában részben magyar, mintha bevettem volna egy negyed ekit, de bizony jó érzés, és ezt már senki sem veheti el tőlünk, büszke magyaroktól! 

Forrás: Instagram / @_bbabyboo

A jelek persze végig ott voltak előttünk, csak nem vettük észre őket. Először is Francesca hogy is lehetne jó csaj, ha nem a nagyapáink által mantrázott „a magyar lányok a legyszebbek a világon” törvényt követné. Plusz a sok arcplasztika mögött szinte magam előtt látom, ahogy a Corvin-sétány közelében sétáltatja a kutyáját, majd hangosan elkezd veszekedni magyarul (!) kopasz tetovált barátjával, mielőtt beülnek egy BMW 525d-be. 

De a legnagyobb nyom még ennél is egyértelműbb kellett volna, hogy legyen, hisz a teljes neve Francesca Farago, mely elsőre nem tűnt fel az állandó olaszozás közepette, de most már világosan látszik, hogy FARAGÓ FRANCISKÁT takar. Ügy lezárva!

Ha a magyarok istene is úgy akarja, akkor a nemrég indult YouTube csatornáján talán nemsokára Pöttyös Túró Rudi ízteszt és Tokaji borkóstolás is lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés