Kövess minket

Aztaa

Nagybácsikája csontvázából készített gitárt egy floridai rocker

Megosztva

Forrás:

A lehető legmetálabb megoldást választotta nagybácsikája megmaradt csontjainak felhasználására egy floridai rocker. A saját magát Prince Midnight-nak hívó férfi egy gitárt farigcsált a csontokból, mely ráadásul tökéletesen működik, simán lehet vele zúzni.

Prince szerencsére a metál esztétikát nem azzal kezdte, hogy elment a temetőbe kiásni a rokona maradványait, a csontokhoz való hozzáférésének sokkal prózaibb oka van. A fiatalon, autóbalesetben elhunyt görög nagybácsi ugyanis a halála előtt a helyi egyetemnek ajánlotta fel a csontvázát, ahol aztán 20 évig használták a tanítás során, míg végül visszaszolgáltattak azt a családjának, akik nem szerették volna elhamvasztani, Prince pedig örömmel talált neki új „életcélt”, miután egy hosszú jogi procedúra után a görög állam átadta a tulajdonjogot a csontokra.

Szóval ott voltak a csontok egy dobozban, és azon gondolkodtam, hogy mit csináljak velük. Eltemessem? Elhamvasszam? Rakjam őket a padlásra? Egyik ötlet sem tűnt méltónak a nagybácsikám emlékére. Mivel ő volt az a személy, aki megismertette velem a heavy metált, úgy voltam vele, hogy átdolgozom Filip nagybácsikám csontjait egy gitárrá” – mondta a férfi a MetalSucks portálnak, mely képeket is közölt a hangszerkészítési folyamatról.

Forrás:

A férfi a Fender Telecaster és a Skeleton (csontváz) szavak kombinációjából alkotott Filip Skelecasternek nevezte el a végleges művet, mely a nagybácsija gerincéből, bordáiból, és medencecsontjából áll.

Bónuszként íme egy videó, ahogy a csontgitáron a Darkthrone “Transilvanian Hunger” című dala csendül fel.

[vembed youtube=”RGQ3NqiNudE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés