Kövess minket

Stílus

Nagyon forró fotózást vállalt be Nicki Minaj a Paper magazinnal

Megosztva

Forrás:

Tíz évvel ezelőtt jelent meg Nicki Minaj első mixtape-je, a Playtime is Over, a jeles alkalmat pedig ki is használta a Paper magazin, hogy nem csak egy interjút, de egy szexi fotózást is összehozzanak a rapper-énekesnővel.

Nicki a lapnak többek között elmesélte, hogy annak ellenére, hogy mennyire aktív a közösségi oldalakon, néha neki is le kell raknia a telefont, mivel egy idő után egészségtelennek érzi a folyamatos információhalmazt és interakciót. Arra a kérdésre, hogy készítene-e egy női Watch the Throne-szerű lemezt, azaz egy olyan kollab projektet, amit egy másik nagy női előadóval közösen jelentetne meg, azt válaszolta, Beyoncé neve jön fel a rajongói által a legtöbbször, ha erről van szó, de szerinte nagyon nehéz bármi hasonlót leszervezni. Nagy feladat közös szabadidőt találni ezekre a projektekre, példának Future-t hozta fel, akivel ténylegesen terveztek egy kollab lemezt, de a folyamatos turnézások miatt képtelenek voltak erre koncentrálni.

Forrás:

Arról is beszélt, hogy szeretne visszatérni a színészkedéshez, de most teljesen a zenére fókuszál, hiába a filmezés az első szerelme. Végül kifejtette, hogy ha rosszra fordulnak a dolgok mindig Istenre bízza magát, aki szerinte megvédte azoktól, akik korábban ártani akartak neki. A vallásosságon túl pedig mindig ott lesznek számára a lojális rajongói.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A képeket Ellen von Unwerth készítette.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.