Kövess minket

Hiphop

“Nagyon jó lehet most fehér rappernek lenni” – mondta Nicki Minaj, majd rögtön vissza is vonta

Nicki egy azóta törölt posztban csodálkozott rá a slágerlistákra.

Megosztva

Forrás:

Nicki Minajnak pár napja volt egy érdekes észrevétele a rap slágerlistákkal kapcsolatban, de miután több negatív kommentet is kapott, visszatáncolt az egésztől. A rapper / énekesnő az iTunes Top 10 Hip-Hop/Rap listáját osztotta meg az Insta oldalán, melyen többek között olyan előadók szerepelnek jelenleg, mint Eminem, Post Malone, NF, G-Eazy, Lil Pump, Macklemore, vagy éppen Machine Gun Kelly. A leírásban le is reagálta a dolgot: “Jó dolog most Amerikában fehér rappernek lenni, mi?”.

Forrás: shaderoom

Később ezt a kiírását vagy háromszor átírta. Először kiegészítette azzal, hogy ez a kép az iTunes US top 10-es rap listáját takarja, majd azt is hozzátette, hogy pacsi Eminemnek és Post Malone-nak, hisz mindkettőjüket imádja. Végül pedig egy hosszú szöveggel egészítette ki az egészet, melyben visszaszólt mindenkinek, aki megsértődött a poszton, mivel ő igazából full pozitívan értette ezt a “fehér rapper” dolgot, és amúgy is szeretne egy fehér rappert leszerződtetni a kiadójához.

A témába a washingtoni rapper, Wale is beleszólt, aki szerint, a fehér rapperek számai sokkal könnyebben kerülnek be a “pop” kategóriába, és sokkal szívesebben játsszák a rádiók is őket, mint az “urbánus”-nak tekintett fekete előadók zenéit. Korrekt észrevétel, de Nicki nem mert mellette kiállni, azóta törölte a posztját.

(HipHopDX, XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.