Kövess minket

Stílus

Nagyon luxi, nagyon csúf cipzáros designer cipőket dob piacra a Nike Air Jordan és a Vogue

Anna Wintour főszerkesztő asszony vezényletével.

Megosztva

Forrás:

A világ 28. legbefolyásosabb nője, a legendás, rideg divatdiktátor, a Ye-vel is ‘összefekvő’ Anna Wintour, aki immár harmincadik éve a Vogue magazin főszerkesztője, idén júliusban először cipőkollabra társul a Jordannel – írja a Hypebeast.

A sneaker pakk két modellt rejt magában, azok különböző sziluettjeivel: megkapjuk az Air Jordan egyeseit és hármasait, előbbit piros és pasztel bézs, utóbbit pedig szintén pirosas, plusz fekete színekben, a talpon, a nyelven és a saroknál AWOK felirattal és a cipzáron egy nagyobbacska Vogue fityegővel ellátva. 

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

A rövidítés annyit tesz, hogy „Anna Wintour Okay„, ez a szigorú fashion-dáma egyik híres, a kollégák által jól ismert szignója, amit ha szerencsés tervező vagy, te is a papírodon tudhatsz az elismerés jeleként. Ebben a kegyben amúgy csak azok a designerek részesülhetnek, akinek munkájára áldását adja Anna, és potenciát lát bennük, annyi szent, hogy ezek a személyek nagyon, de nagyon kivételesnek érezhetik magukat.

A nőknek szánt lépők közelebb állnak a Maison Margiela Future High Tops darabjához, de még Kanye West egykori Red Octoberéhez is, mint a széphez. Az AWOK-ok nagyon luxik, nagyon extravagánsak, de ennél kevésbé tetszetősek. Ettől függetlenül dícséretre méltó a darabok tényleges újragondolása, amiken nagyban megjelenik a 68 éves ikon stílusa és ízlésvilága is – viszont ha engem kérdeztek, a cipzár tabu. 

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Forrás: Nike

Az Air Jordan 1 High Zip AWOK július 21-én kerül a Hirshleifers, Kith, Nordstrom x Nike, és az amerikai Jumpan üzletek polcaira, az Air Jordan 3 AWOK szeptember hetedikétől lesz elérhető, erről a későbbiekben publikál majd további fotókat a Nike.

A kampányhoz egy videót is csatolt a Vogue, amiben Mrs. Wintour eddig fel nem fedett kosaras skilljeit mutatja be – csalóka vágásokkal, persze. [vembed youtube=”4YTQTqbIkf0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés