Kövess minket

Hiphop

Nagyon nem örültek anno a Blood bandatagok, hogy The Game Nipsey Hussle-lel barátkozik

De őt nem érdekelték a kritikák.

Megosztva

Forrás:

The Game barátja és zenésztársa, Nipsey Hussle halála óta szinte minden nap posztol Instagramra, hogy tisztelegjen előtte, nemrég pedig arról mesélt a közösségi oldalon, hogy jó pár embert maga ellen fordított a gettóban, amiért turnéra vitte a rappert.

Legalább a fél gettó megutált és összeveszett velem, amiért elvittelek magammal turnéra. Egy csomó mindenki még most sem bírja megemészteni. Egy fiatal fekete Blood srác Comptonból turnéra hívja a Crip tagot, ez egyeseknek túl sok volt. Szinte minden nap magyarázkodnom kellett a haverjaimnak, hogy ez nagyobb dolog, mint Compton, ez nagyobb, mint Los Angeles, és ez a bezárkozó gondolkodás nem visz minket előre” – írta.

Állítása szerint voltak, akik felfogták, hogy fontos az összefogás, míg mások csak gyűlölködni tudtak. Ezután elmesélte, hogy mikor cirka 10 évvel ezelőtt együtt turnéztak, az első pár állomáson Nipsey nagyon nem találta a helyét. Úgy érezte, hogy a közönség nem éli a dalait. The Game elmagyarázta neki, hogy ez teljesen normális, hisz a közönségben Game rajongók vannak, akiknek Nipsey látványa egyelőre túl nagy újdonság. „Csukd le a szemed, és úgy rappelj, mintha ott sem lennének, szívből” – tanácsolta neki. Game amúgy tapasztalatból beszélt, hisz Snoop Dogg anno a közös turnéjukon ugyanezt a tanácsot adta neki, mikor hasonló problémákkal küzdött. A comptoni rapper szerint Nipsey pár koncerttel később már top formában nyomta le a bulikat, utána pedig nem is nézett vissza, és megcsinálta a szerencséjét.

[instagram]BwkI4PGAjOJ[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük