Kövess minket

Stílus

Nagyon ódzsí bőrszerkókkal jön a Supreme és a The North Face őszi kollekciója

Kabátok, táskák, sapkák.

Megosztva

Forrás: Supreme / Hypebeast

 Ha ősz, akkor újabb Supreme x The North Face kollab: a két divatóriás már megszokott módon újra társul október 18-án – írja a Hypebeast.

Mivel minden szezonra North Face dukál, így a CDG és a Nike után ismét megkapjuk a már jól ismert darabokat apróbb változtatásokkal és újításokkal. A Supreme és a TNF 2007-ben kollaborált először, azóta egészen pontosan 23 társulást jegyeznek. Idén speciel ez a 3. közös dropjuk, ahol a kígyóbőr után most a lambskin leatheré a főszerep.

A kollekció nem meglepően a kabátokra megy rá, amik a felhasznált báránybőrnek köszönhetően egyszerre keltenek egy kis vintage luxus -és egy kis oldschool gengszter hatást.

Supreme®/The North Face®. 10/18/2018

260.1 ezer kedvelés, 1,177 hozzászólás – Supreme (@supremenewyork) Instagram-hozzászólása: „Supreme®/The North Face®. 10/18/2018”

A hanyagul elegáns look ellenére bőrt alkalmazni manapság egyre kevésbé tolerálandó dolog: ahogy sok fogyasztó megpróbálja lebeszélni a cégeket a műanyaghasználatról, úgy fejezik ki nemtetszésüket jelenleg is, jogosan szólalva fel az állatvédelem ügyében.

A kollekció kabátokat, öv -és válltáskákat és sapkákat foglal magába, mindezt fekete, zöld, piros és kékes-lila színállásban. Megjelenés holnap délben, a Supreme európai és észak-amerikai üzleteiben, és online, Japánban pedig két nappal később, október 20-án.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés