Kövess minket

Aztaa

Nagyon sok „karácsonyi ajándékkal” kapcsoltak le egy idős házaspárt az amerikai rendőrök

Így belerondítani az ünnepek szellemébe.

Megosztva

Forrás:

Ha visszagondolsz arra, mit adtak a nagyszüleid az elmúlt pár karácsonykor, a „hatalmas zacskónyi fű” biztosan nincs közte. És nem véletlenül, hisz Magyarországon illegális a marihuána, ráadásul a nagyszüleid közel sem olyan jó arcok, mint az az idős házaspár, akik megpróbálták karácsonyi ajándéknak hazudni a rendőrök által felfedezett ipari mennyiségű gandzsát.

A 80 éves Patrick Jiron és 70 éves felesége épp Nebraska államon át kocsikáztak, mikor York városában félreállították őket a rend éber őrei, mivel gyanús lett nekik a férfi kicsit zavart vezetési stílusa. A zsaruk orrát az igazoltatás során azonnal megcsapta a fűszag, ezért átkutatták a pickup csomagterét, ahol 88 millió forint értékű fűre bukkantak. Patrick és Barbara azzal védekeztek a rendőrök előtt, hogy karácsonyi ajándéknak szánják a sok zöldet, szépen be is fogják őket csomagolni. Állításuk szerint épp Kaliforniából jöttek, és Vermontba tartanak, ott osztották volna szét a kedves ajándékot a családtagok és ismerősök közt. 

A rendőrök lenyomtak egy „ahaaaa perszét” és őrizetbe vették a párt. Drogbirtoklással és csempészéssel gyanúsítják őket.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés