Kövess minket

Tech

Nagyon szép, cserébe nagyon drága lesz az új iPhone

Legalábbis az egyik a bejelentett 3 közül.

Megosztva

Forrás:

Bemutatta legújabb, 2017-es termékeit az Apple, köztük három új iPhone-t, magyar idő szerint tegnap este, a nemrég nyitott Steve Jobs Theaterben.

Kezdjük is rögtön a legérdekesebb darabbal, a csúcstechnológiát képviselő iPhone X-el (ejtsd: iPhone 10). Ahogy az előzetes pletykák sugallták, az X 5,1 inch OLED képernyője a teljes előlalapot lefedi, egyedül a 7MP-es szelfikamerának hagy ki egy kis helyet. Emiatt eltűnt a home gomb, helyette ujjunk felfelé húzásával lehet bezárni az appokat. Az ujjenyomat-olvasó is eltűnt, helyette egy arcfelismerő rendszert használ az X, mely az Apple állítása szerint annyira profi, hogy szemüvegben, vagy a fodrász meglátogatása után is felismeri a tulajdonosát. Természetesen gyorsabb procit, és jobb kamerát kapott, de ezeket már megszokhattuk minden évben. 64 és 256 GB-os kiszerelésben lehet majd kapni, megjelenés november 3-án.

[vembed youtube=”K4wEI5zhHB0″ ]

Azoknak is nyújt lehetőséget az Apple az upgrade-re, akik nem szeretnének egy vagyont elkölteni a telefonjukra (erről lejjebb), hisz érkezik az iPhone 8, és nagyobb tesója, az iPhone 8 Plus. A telók maximum a nevükben ugranak egy számot, valójában ez a telefon egy ízig-vérig iPhone 7S. A nagy újítás, hogy a 7-el ellentétben üveg hátat kapott a 8, így már vezeték nélküli töltésre is alkalmas. Természetesen jobb a proci, jobb a kamera, és az iPad Pro-hoz hasonlóan van benne True Tone, aminek segítségével a képernyő képes a környezetéhez igazítani a megjelenítendő színeket. Megjelenés szeptember 22-én.

Végül pedig bejelentették az Apple Watch harmadik szériáját, ennek az a nagy újítása, hogy már telefonálni is lehet vele, szóval aki szeretne az órájába beszélni, most már megteheti. És akkor az árak, szép magyar forintban:

iPhone 8 (64 GB) 264 990 forint
iPhone 8 (256 GB) 321 990 forint
iPhone 8 Plus (64 GB) 303 990 forint
iPhone 8 Plus (256 GB) 360 990 forint
iPhone X (64 GB) 379 990 forint
iPhone X (256 GB) 436 990 forint

(The Verge, HVG)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.