Kövess minket

Bulvár

Nagyot megy Silentó, az atlantai rapper: két nap leforgása alatt kétszer tartóztatták le

Ezúttal nem a toplistákat ostromolta.

Megosztva

Forrás:

Ma áll bíróság elé a atlantai rapper, Silentó, miután a múlt hétvégén két nap alatt kétszer tartóztatták le erőszakos bűncselekmények miatt. A 22 éves előadó augusztus 28-án, pénteken kezdett maratoni ámokfutásba, amikor egy vita után bántalmazta barátnőjét, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A kiérkező rendőrök ugyan letartóztatták Silentó-t, ám néhány óra múlva szabadon távozhatott, hogy aztán tovább jaszkarizzon a városban.

Másnap, augusztus 29-én ismét ráhívták a rend éber őreit, miután egy baltát lóbálva jelent meg egy számára ismeretlen család házánál, és a barátnője hogyléte felől „érdeklődött”. Az ingatlanban élő emberek viszont nem ijedtek meg különösebben tőle, lefegyverezték a váratlan látogatót. Ekkor érkezett meg lóhalálában Silentó egyik haverja a helyszínre, hogy emberünk tudtára hozza, benézte a címet. A dinamikus duó próbált elmenekülni, de nem jutottak messzire, mert a yardok már a nyomukban voltak.

Silentó így rövid úton megint a sitten kötött ki, ezúttal azonban már nem engedték el, jelenleg is rácsok mögött várja a bírósági tárgyalását.

Alább Silentó eddigi legnagyobb slágere, a Watch Me (Whip/NaeNae) csekkolható még 2015-ből.

[vembed youtube=”vjW8wmF5VWc” ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés