Kövess minket

Pop

Nagyot robban Ellie Goulding!

Ellie Goulding az utolsó egy évben a leghíresebb énekesnők közé nőtte ki magát. Két albumán kívül a kontójára írható több sláger és több, mint 12 millió albumot adott el.

Megosztva

Utolsó nagy robbanása a Love Me Like You Do című szám volt, amely a 17 országban uralta a slágerlistákat. Ellie Goulding most teljes erővel tér vissza, melyről harmadik stúdióalbuma, a Delirium is árulkodik. Az album koncepciója szerint 16 dalt tartalmaz, melyből egyetlen sláger sem hiányozhat. Az eddigi korongokhoz hasonlóan készült egy deluxe változat is, amely 22 számmal bővelkedik.

A brit énekesnő a lemezkészítés során, olyan helyeken fordult meg, mint például London, Herefordshire, de dolgozott Svédországban és Los Angelesben is. A dalszövegeket Ellie írta, de egy kicsit besegített Jim Eliot is. Az album készítésénél még együttműködött Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder a One Republicból, Klas Ahlund és Guy Lawrence a Disclosure-ból.

Nem kellett sokat várni az album első dalára sem, mint tudjuk, nem olyan régen volt a Song On My Mind premierje, mely nemcsak a brit slágerlistákat kebelezte be, hanem világszerte nagy sikert aratott.

[vembed youtube=”H202k7KfZL0″ ]

Az album az alábbiakban hallgatható:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés