Kövess minket

Hiphop

Nagyszabású, három részes dokumentumsorozat készül 6ix9ine-ról

Megosztva

A napokban fedte fel a számos legendás sorozatot jegyző Showtime, hogy berendelték a 6ix9ine életéről szóló  dokumentumfilm-sorozatot – írja a Deadline.

A sztár ügyében igencsak felgyorsult eseményeket látva szinte biztosra vehettük, hogy a megsztó rapper-celeb kalandos életútjáról és karrierjéről előbb vagy utóbb egy doksi fog születni, csupán a készítők listája volt kérdéses, egészen eddig.

Mint kiderült, a Tekashi felemelkedését és “bukását” feldolgozó sorozat a Supervillain, avagy a Szupergonosz címet viseli majd és három részben meséli el nekünk a történéseket az előadó körüli hype születésétől kezdve egészen a börtönbe kerüléséig és a bírósági tárgyalások megkezdéséig. Emellett feltételezhetően a jövőről, avagy arról is szó esik majd, hogy mi vár 6ix9ine-ra szabadulása után és valószínűleg az előadó mai generációra és a szórakoztatóiparra gyakorolt hatása is terítékre kerül majd.

A sorozat a produceri oldal neveit látva igazi nagyszabású szuperprodukciónak ígérkezik, a Supervillain munkálataiba ugyanis az Imagine Documentaries, a Lightbox és a Rolling Stone magazin is beszállt. Utóbbi szerepe teljesen indokolt, hiszen mint írják, a doksi alapjául a sok évtizedes múltú zenei újság “Tekashi 6ix9ine: egy hiphop szupergonosz szárnyalása és bukása” című hosszú cikke szolgált, amit Stephen Witt írt még 2019 januárjában. 

Forrás: Getty Images / PYMCA

“Tekashi 6ix9ine bizarr és bonyolult felemelkedése korunk története.” – nyilatkozta Vinnie Malhotra, a Showtime Networks-nél dolgozó tévés producer. “Túl azon, hogy generációja egyik legnagyobb hiphop előadójává vált, története sokat elmond a közösségi média és a gyárilag előállított celebek társadalomra gyakorolt hatásáról is. Éppen ezért izgatottan várjuk a zenei élet-és a dokumentumfilmek világának nagyágyúival való közös munkát, amivel a Supervillain című sorozatot életre hívhatjuk.”

A projekt kapcsán az egyéb partnerek és a kiterjedt producergárda fő alakjai is megszólaltak, Jann Wenner, a Rolling Stone társalapító-szerzője szerint “6ix9ine generációja egyik legrejtélyesebb, egyben legizgalmasabb előadója” a RS stábja pedig “izgatott, hogy a Showtime és a partnerek közreműködésével a közönség szeme elé tárja Tekashi sztársághoz és erkölcsi romláshoz vezető megkapó történetét.”

“Tekashi története egyből megfogott minket azután, hogy elolvastuk Stephen Witt birilliáns cikkét a Rolling Stone-ban.” – mondta Justin Wilkes az Imagine elnöke. “Az ő sztorija egy olyan sztori, ami nagy jelentőséggel bír ebben a korban. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Showtime és a Rolling Stone oldalán a Lightbox fantasztikus filmes csapatával karöltve mindezt vászonra vihetjük.”

A három részes sorozat megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Másik oldalról is vannak jelentkezők egyébként egy Tekashi-doksi megvalósítására: szeptemberben futott be a hír, hogy egy, a Complex által készített 6ix9ine dokumentumfilm (állítólagos címe szerint 6ix9ine VS The World) érkezik majd a Snapchatre és ott fog futni 5 perces részek formájában.

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés