Kövess minket

Hiphop

Nagyszabású showműsor keretein belül került LL Cool J és Jay-Z a Rock and Roll Hírességei közé

Megosztva

Ünnepélyes keretek között rendezték meg tegnap a Rock and Roll Hírességek Csarnokának harminchatodik beiktató ceremóniáját Cleveland városában, melyen LL Cool J és Jay-Z is helyet kapott sok más legendás zenész mellett.

Előbbit barátja, Dr.Dre köszöntötte beiktatása apropóján. A producer ünnepi beszédében külön kiemelte, hogy a most 53 éves LL számain generációk nőttek fel, miközben pályafutását több méltánytalanság övezte. Visszaemlékezett például arra a sokat emlegetett esetre, mikor a Def Jam egy karórát adott amolyan búcsúajándékként LL-nek, miután a rapper viharos körülmények között távozott a kiadó kötelékéből.

Ezt követően maga az érintett is mikrofonhoz lépett, hogy köszöntse a rá szavazókat. Majd jött a ceremónia csúcspontja: Eminem és Jennifer Lopez „viharzott” a színpadra, hogy LL oldalán, külön-külön előadják a Rock The Bells, valamint az All I Have című trekkeket.

Jay-Z beiktatását nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok egykori elnöke, Barack Obama prezentálta, igaz, csak virtuálisan. A következőket mondta az egybegyűlteknek:

„Jay-Z napjaink egyik leghíresebb előadója. Történelmi jelentőségű. Mindemellett az amerikai álom tökéletes megtestesítője. Általa mások is többé váltak. Én magam is gyakran hallgattam, az életem különböző szakaszaiban.”

Jay-Z szintén hálát adott a támogatóinak, produkciót azonban nem láthattunk tőle. Ha más miatt nem is, emiatt talán lehet egy kis hiányérzetünk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés